23.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 2, 2024
spot_img
spot_img

Türk Heykeltıraş Serhat Gür’ün eserleri bu akşam IAM CONTEMPORARY’de sergilenecek!

Valletta’nın sanatsal atmosferi, 22 Eylül Cuma günü saat 19:30’da IAM CONTEMPORARY’de gerçekleşecek olan L-GĦARAJJEX sergisine ev sahipliği yapacak. 39 Old Mint Street, Valletta’daki bu etkinlik, Aidan Celeste tarafından düzenleniyor ve sanatseverleri eşsiz eserlerle buluşturacak.

Sergi, Türk heykeltıraş Serhat Gür’ün yapmış olduğu heykelleri de sanatseverlerle buluşturacak. Aynı zamanda Emma Fsadni, Johannes Buch, Adrian Abela, Naoya Inose, Keit Bonnici, Abigail Agius ve Laura Besancon gibi birçok yetenekli sanatçının eserlerine ev sahipliği yapacak.

Serhat Gür, daha önce Valletta’da enstalasyon sanatıyla unutulmaz bir etki yaratmış bir sanatçı olarak tanınıyor. Ayrıca yakın zamanda Malta Bienali’nde Serhat Gür’ün eserleri sergilenecek. Malta’da daha önce sanat etkinlikleri için çalışmalar yapan Serhat Gür, sanatseverler için unutulmaz bir deneyim sunacak.

Eğer Serhat Gür’ün sanatı ve Malta’daki sanat sahnesi hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, daha önce Malta Haber okurları için gerçekleştirdiğimiz söyleşiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sanat dolu bir akşam için yarın akşam 19.30’da IAM CONTEMPORARY’deki bu sergiyi kaçırmayın!

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz