14.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 3, 2024
spot_img
spot_img

St Andrew’s Road’dan Geçenler Tehlikeli Durumlarla Karşı Karşıya!

St Andrew’s Yolu’nu kullanan sürücüler ve yayalar, son birkaç hafta içinde karşılaştıkları tehlikeleri konuşuyorlar. Anayolun iyileştirme ve genişletme projesinin başlamasından bu yana, işaretlenmemiş hendekler, düzensiz yürüyüş yolları, trafik akışını karmaşıklaştıran plastik bariyerler ve daha fazlasıyla karşılaştılar. Bu durum, özellikle kuzey yönündeki tek şeritli yolda otobüslerin yolcu indirip bindirmesi zor olduğunda trafik sıkışıklığına neden oluyor.

Gece saatlerinde bölge daha da tehlikeli hale geliyor, çünkü yol yetersiz aydınlatılmış ve zikzaklara dönüşen yolları sınırlayan bariyerler eksik. Trafik yoğunluğu, okullar henüz açılmamışken bile trafik akışını olumsuz etkiliyor.

Yol çalışmalarının gerekliliğini anlıyoruz, ancak güvenliğin de göz önünde bulundurulması gerekiyor. St Andrew’s Yolu Projesi uzun bir süre boyunca gündemdeydi, bu yüzden güvenli bir yolculuk sağlamak için yeterince zamanları vardı.

Ancak neden güvenliği göz ardı ediyorlar? Bu sorunun yanıtı aranmalıdır. Proje için harcanacak milyonlarca Euro’nun boşa gitmemesi ve trafik kazalarının önlenmesi için önlemler alınmalıdır.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz