14.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 9, 2024
spot_img
spot_img

9 Ekim Pazartesi 2023, günlük burç etkileri

9 Ekim Pazartesi gününden herkese merhabalar.

Ay Aslan burcunda seyrine devam ediyor.

Ay Jüpiter kare açısı sabahın erken saatlerinde etkili olacak. Gergin bir atmosfer ile güne başlıyoruz. İlişkilerde abartılı davranışlardan kaçınalım, kırgınlıklar, duygusallık hat safhada olacak farkında olalım ve gereksiz harcamalardan uzak duralım. Finansal açıdan sıkıntılı zamanlar.

Ay Güneş sekstil açısının etkili olacağı öğle saatlerinde ahenk, huzur, denge enerjileri bizlerle. Eril ve dişil enerjiler dengede olacak. Önemli girişimler, talep ve başvurular, önem verdiğimiz kişilerle bir araya gelmek açısından kullanabiliriz.

Ay Kiron üçgen açısı öğle ve sonrasında etkili olup şifa enerjisi devrede olacak. Başkalarının dertlerini dinlemek ve yardımcı olmak sizin yaralarınıza da iyi gelecek şifalandıracaktır. Şifacı değil şifanın tam kendisi olalım ve önce kendimizi iyileştirmekle başlayalım.

Ay Uranüs kare açısı ile akşam saatlerine giriş yapıyoruz . Bu açı beklenmedik durumlar yaşatabilir planlar iptal edilebilir,verilen sözler iptal olabilir. Yangın, ateş, patlama, elektrik ve elektronikle ilgili şeylerden kaynaklı sıkıntılar yaşanabilir. Kazalara dikkat.

Mars Plüton karesinin etkili olduğu gün genelinde de kendinizi yorgun, ruhunuz çekilmiş gibi hissedebilirsiniz. Çünkü bu açı zorlu ve mücadeleci bir açı. Farkına varalım, olumsuzu olumluya dönüştürme sayı sekansımızı kullanabiliriz. Ayrıca bu farkındalığa sahip olduğumuz için gereksiz öfke patlamalarından, kazaya sebebiyet verebilecek olaylardan, davranışlardan uzak durmaya çalışalım. Salı günü bu etkiler hafiflemeye başlayacak az daha sabredin sevgili takipçilerim.

İşte olumsuzu olumluya çevirme sayı sekansımız

                             1888948

Sayıları tek tek okuyunuz.(birsekizsekizsekizdokuzdörtsekiz)

Venüs bugün Başak burcuna geçiyor. Venüs bu burçta kendini rahat hissetmez. İlişkilerimizde sınanma vakti, dikkat! Detaycı ve eleştirel tavırlardan uzak durmakta fayda var. Kendimizi akışa bırakmakta zorlanabiliriz.

Numerolojik olarak günün sayısı: 8

Rengi: Pembe 1. ve 4. Çakralar aktiftir.

Bu rengi üzerinizde veya çevrenizde bulundurabilirsiniz. Aksesuar olarak, kıyafet, takı veya üzerinizde tutabileceğiniz herhangi bir şey olarak kullanabilirsiniz.

Bolluk ve bereket bizlerle olsun.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz