20.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 17, 2024
spot_img
spot_img

Russell Crowe 17 Haziran’da Malta’da konser verecek

Russell Crowe’un 17 Haziran’da Malta’da gerçekleşecek Indoor Garden Party konseri, ilk Akdeniz Film Festivali’nin açılışını yapacak.

Valletta’daki Pjazza San Ġorġ’da düzenlenecek olan konserde, Crowe’un grubu The Gentlemen Barbers’ın yanı sıra özel konuklar Janet Devlin ve Lorraine O’Reilly ile yerel sanatçılar Ivan Grech, Ira Losco ve Beth sahne alacak.

Indoor Garden Party adı verilen bu etkinlik, Amerika Birleşik Devletleri’nde zaman zaman düzenlenen ve şarkı yazarları, şarkıcılar ve müzisyenlerin bir araya geldiği bir platformdur. Russell Crowe ve Alan Doyle’un bir araya gelerek oluşturdukları bu grup, unutulmaz bir müzik deneyimi sunmayı amaçlamaktadır.

Bilet fiyatları etkinliğe göre değişmekle birlikte, 30 ila 80 € arasında seçenekler sunulmaktadır. Bu özel konser, Malta Globe Music tarafından düzenlenen ilk Akdeniz Film Festivali’ne öncülük edecektir. Festival, 25-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek ve dokuz farklı Akdeniz ülkesinden gelen hikayeleri ve yetenekleri sergileyecektir.

Geçtiğimiz ay belirsiz bir tweet ile Malta’ya geleceğini duyuran Russell Crowe, hayranlarından bu tarihi kaydetmelerini istemişti. Oyuncu, 24 yıl önce Malta’da çekilen “Gladyatör” filmiyle ilk Oscar’ını almıştı. Film serisinin devamı da Malta’da çekilecek ve çekimler Haziran sonunda başlayacak. Ancak Crowe, devam filminde herhangi bir rol almayacağına karar vermiş gibi görünüyor.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz