24.9 C
Malta
Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img
spot_img

Malta Transport, Isle of MTV Festivali için ek seferler düzenleyecek

Malta Transport, 18 Temmuz Salı günü Floriana Granaries’de gerçekleşecek olan Isle of MTV festivali için özel hizmetler düzenleyeceğini duyurdu.

Özel hizmetler, ücretsiz toplu taşıma girişiminin bir parçası olarak sunulmaktadır. Bu sayede festival etkinliğine katılan herkesin seyahatini kolaylaştırmayı amaçlamaktadır.

Özel hizmetler, Ekim 2022’de başlatılan ücretsiz toplu taşıma girişiminin bir parçasıdır. Bu nedenle, kişiselleştirilmiş Tallinja Kart sahipleri ücretsiz seyahat edebilirken, geçerli bir Tallinja Kartı olmayan yolcular için yolcu başına 3 €’luk nakit biletler de mevcut olacaktır.

Malta Transport, Valletta Otobüs Terminali’nden özel otobüs seferleri düzenleyecektir. Otobüs seferleri saat 23:00’te başlayacak ve son seferler Valletta’dan saat 1:30’da kalkacaktır. Tüm özel servisler Bölge A’dan kalkacağından, yolcuların rotalarının kalkış noktalarını bulmaları teşvik edilmektedir.

18 Temmuz Salı günü düzenlenecek özel servis için belirlenen kalkış noktaları ve güzergahlar Malta Transport sosyal medya hesaplarında ve resmi web sitesinde paylaşılmıştır.

Daha fazla güncelleme ve duyuru için lütfen sosyal medya kanallarında Malta Transport’u takip edin ve www.publictransport.com.mt resmi web sitesini ziyaret edin.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz