17.9 C
Malta
Cumartesi, Nisan 27, 2024
spot_img
spot_img

Malta Haber’den Harika Bir Yenilik: ExpatGPT!

Malta Haber’den Müthiş Bir Hizmet: ExpatGPT!

Malta Haber ailesine ExpatGPT katıldı! Şimdi Malta ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi bu özel bot uygulamasıyla öğrenebilirsiniz.

ExpatGPT, Malta’da Yaşam Rehberi’nde bulunan bilgilere dayalı olarak geliştirildi ve Malta Haber Genel Yayın Yönetmeni Ziyahan Albeniz tarafından sunuldu.

 

ExpatGPT, tekrar eden, otomatik görevleri yerine getiren bir yazılım programıdır. Bu kullanışlı platformu kullanmak oldukça basit. İster İngilizce, ister Türkçe olarak sorularınızı yazın, ExpatGPT size cevapları sunsun. Malta’ya seyahat ederken veya Malta’da günlük yaşamınızı kolaylaştırırken size yardımcı olacak.

 

ExpatGPT, Malta’daki Türk topluluğu için özel olarak geliştirilmiştir ve farklı hizmetler sunan yapay zeka platformları arasında kendine özgü bir konuma sahiptir.

Malta Haber ExpatGPT’ye https://www.maltahaber.com/expatgpt/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Yapay zeka sektörü hızla büyümekte. Yapay zeka uygulama sektörünün 2028’de yıllık %40 büyüme ile 38.5 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaşması bekleniyor. Yapay zeka teknolojisi hızla gelişirken Malta’da yabancılara yönelik yeni bir robot uygulama hizmete hazır: ExpatGPT

 

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz