11.9 C
Malta
Perşembe, Nisan 25, 2024
spot_img
spot_img

Küçük Avrupa Devletleri Oyunları gelecek yıl Malta’da yapılacak!

11 Temmuz 2022

Malta gelecek yıl 28 Mayıs ve 4 Haziran tarihleri arasında Küçük Avrupa Devletleri Oyunlarına ev sahipliği yapacak. Malta Olimpiyat Komitesi, turnuvada görev alacak gönüllüler için çağrı yaptı.

İki yılda bir  düzenlenen Küçük Avrupa Devletleri Oyunları gelecek yıl Malta’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek. 28 Mayıs ve 4 Haziran tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek oyunlarda Malta’ya 1000’den fazla sporcu, Masa Tenisi, Tenis, Yüzme, Atıcılık, Judo, Yelken, Basketbol, Atletizm, Yedili Rugby ve Squash olmak üzere on farklı oyun dalında mücadele edecek.

Malta daha önce 1993 ve 2003’te oyunlara iki kez ev sahipliği yapmıştı. Oyunlarda Andorra, Kıbrıs, İzlanda, Lihtenstayn, Lüksemburg, Monako, Karadağ ve San Marino olmak üzere sekiz ülke ağırlanacak.

Organizasyon Komitesi, sporculara, yetkililere, seyircilere ve medyaya unutulmaz bir deneyim ve sıcak bir Malta karşılaması sunmak için bu Oyunları desteklemeye istekli ve gönüllü kişilere katılım çağrısı yayınladı.

17 yaşından büyük ve Maltaca ile İngilizce bilmek şartı aranan gönüllüler Olimpiyat Komitesi’nin resmi sayfasından formu doldurup başvurabilir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz