14.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 6, 2024
spot_img
spot_img

Fransa’da Havalimanları ‘Saldırı Tehdidi’ Nedeniyle Boşaltıldı

Fransa’da havalimanları ‘Saldırı Tehdidi’ nedeniyle boşaltıldı, Versay Sarayı da boşaltıldı.

Fransa’da, saldırı tehdidi nedeniyle bir dizi havalimanı boşaltıldı. AFP’ye konuşan bir polis kaynağı, e-posta yoluyla gönderilen “saldırı tehditleri” sonrasında Çarşamba günü Fransa genelindeki havalimanlarının boşaltıldığını belirtti. Paris yakınlarındaki Lille, Lyon, Nantes, Nice, Toulouse ve Beauvais havalimanlarındaki tahliyeler, yetkililerin tehditlerin ciddiyetini değerlendirmelerine olanak sağlayacak. Ayrıca, doğudaki Strasbourg havaalanı da aynı nedenle boşaltıldı.

Öte yandan, Fransa’nın önemli bir turistik cazibe merkezi olan Versay Sarayı, son zamanlarda yapılan bomba tehditleri nedeniyle üçüncü kez boşaltıldı. Fransa, yakın tarihli terör saldırıları ve güvenlik tehditleri nedeniyle yüksek bir alarma geçti.

İkinci bir polis kaynağı, Nice, Lyon ve Lille havalimanlarının öğle saatlerinde normal faaliyetlerine devam ettiğini belirtti. Fransa’nın DGAC havacılık otoritesinin bir sözcüsü, sadece Lille, Lyon, Toulouse ve Beauvais’te bomba uyarıları nedeniyle tahliyelerin yapıldığını doğruladı.

Bu olaylar, Fransa’da güvenlik endişelerinin arttığı bir dönemde meydana geldi. Gelişmelerle ilgili daha fazla ayrıntı henüz paylaşılmadı.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz