17.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 2, 2024
spot_img
spot_img

Birkirkara’nın Valley Road’u Festa Haftası Boyunca Trafiğe Kapanıyor

Birkirkara’nın ünlü Valley Road caddesi, yoğun ilgi gören festa haftası etkinlikleri nedeniyle bir hafta boyunca trafiğe kapatılacak. Cadde üzerindeki küçük işletmeler, bu kapanmanın satışlara etkisi konusunda farklı görüşlere sahip.

Geleneksel olarak festa haftasında trafiğe kapatılan Birkirkara’daki Valley Road, bu yıl Pazartesi’den Pazar’a kadar sürekli olarak kapalı olacak.

Duke of Connaught’s Own Band Club, tüm hafta boyunca caddeyi trafiğe kapatmanın, sanat eserlerinin sergilenebileceği bir atmosfer yaratacağını söyledi. Aynı zamanda bu özel haftada bando kulübü, çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Ancak bazı dükkan sahipleri, bir hafta boyunca caddeye araç trafiği izin vermemenin işlerine zarar verebileceğini dile getirdi.

Birkirkara Belediye Başkanı Joanne Debono Grech, Valley Road’un büyük bir bölümünün festa haftası boyunca trafiğe kapatılacağını doğruladı. Grech, bazı mahalle sakinlerinin trafikle ilgili endişelerini dile getirmesine rağmen Birkirkaralıların genel olarak festa etkinliklerine büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Duke of Connaught’s Own Band Club’ın sekreteri Mark Cushion ise Valley Road’un trafiğe kapatılmasının, bando kulübünün dekorasyonlarını caddeye sergileme fırsatı sunacağını belirtti. Cushion, “Renkli şemsiyeler ve dekoratif pankartlar, geçmiş yıllardan farklı olarak sokakları süsleyecek” dedi.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz