29.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 17, 2024
spot_img
spot_img

Malta’da Trafik Kargaşası: Merkezi Kavşaklarda Araç Yoğunluğu Nedeniyle Sürücüler Mahsur Kaldı

Bu sabah Malta’nın yollarını kullanmak isteyen yolcular, uzun trafik kuyrukları ve hareket etmeyen araç kuyruklarıyla karşılaştı. Sürücüler, trafikte ilerleyebilmek için çeşitli garip manevralar yapmak zorunda kaldı; bozulan araçlardan kaçınmaya çalıştılar, tampon tampona çarpışmalardan sakındılar ve yedek şeritlere sıkıştılar.

Ta’ Buqana kavşağı, Rabat ile Mgarr arasında bulunan ve Mosta’dan Rabat’a giden şeridin kapatıldığı bir nokta olarak öne çıktı. Büyük kamyonlar, yolun dört şeridi boyunca ilerleyerek yola geri dönmek zorunda kaldı. Diğer sürücüler, sabah trafiğinin en yoğun olduğu saatlerde artan araç yoğunluğu nedeniyle beklemek zorunda kaldı.

Karayolları yetkilileri, Constitution Street’in üst kısmındaki döner kavşakta trafik akışını yönlendirmeye çalıştı, bu nokta Mosta’nın merkezini Malta’nın kuzeyine bağlıyor. Ancak yol çalışmaları devam ettiği ve bazı şeritlerin kapalı olduğu göz önüne alındığında, trafik akışını durdurmak için bir veya iki aracın arızalanması yeterli oldu.

Malta’daki trafik sorunu, her geçen gün artan taksi ve sürücü sayısıyla birlikte yolcular ve sürücüler için büyük bir zorluk olmaya devam ediyor.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz