18.9 C
Malta
Pazartesi, Nisan 29, 2024
spot_img
spot_img

Ağırlaştırılmış uyuşturucu bulundurmaktan 18 yıl hapis cezası!

22 Nisan 2023

Uyuşturucu ithal etmekle suçlanan sanık Davide Bonanno, jüri üyeleri tarafından ağırlaştırılmış uyuşturucu bulundurmaktan suçlu bulundu. Yargıç Aaron Bugeja 18 yıl hapis cezasına çarptırdığı sanığa 38 bin Euro para cezası da verdi.

Malta’ya piyasa değeri yaklaşık 700 bin Euro olan 25 kg esrar ithal etmek suçlamasıyla yargılanan Sicilyalı sanık Davide Bonanno bir hafta süren yargılanmasının ardından suçlu bulundu.

Yargıç Aaron Bugeja’nın başkanlığındaki mahkemeye çıkarılan sanık Bonanno hakkında tüm delil ve incelemelerden sonra jüri karar için salona alındı. 8 saatlik bir müzakerenin ardından uyuşturucu ithal etmek suçlamalarından kurtulan sanık ağırlaştırılmış uyuşturucu bulundurmaktan ise suçlu bulundu.

Mahkeme Başkanı Bugeja, savcılığın sanığa verilecek cezanın 20 yıldan az olmaması talebine sanık avukatı ise uyuşturucu ithalinden suçlu bulunmadığını hatırlatarak mümkün olan en az cezanın verilmesini istedi.

Yargıça Bugeja sanığı ağırlaştırılmış uyuşturucu bulundurmaktan 18 yıl hapis cezasına ve ayrıca 38 bin Euro para cezasına çarptırdı.

TVM

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz