İçeriğe geç
5 Kasım 2026, Perşembe21° Malta, BulutluEuro/TL 56,27 yükseliş %0,11Dolar/TL 50,04 yükseliş %0,06Euro/Dolar 1,12Gram altın 6.622,60 TL yükseliş %1,34

Malta Ticaret Fuarı’nın yarın son günü!

Malta Ticaret Fuarı’nın yarın son günü!
Cep telefonu kılıfından arabaya kadar ürünlerin sergilendiği fuar bilet ücreti 3 Euro olurken 12 yaşından küçüklere ise giriş ücretsiz

2 Temmuz 2022

Malta’da pandemi nedeniyle 2 yılın ardından kapılarını açan Malta Ticaret Fuarı’nda yarın son gün. Fuara ilk kez katılanların arasında yapılan çekilişle iki şanslı kişiye 5 bin Euro para ödülü verilecek.

Cep telefonu kılıfından arabaya kadar ürünlerin sergilendiği fuar bilet ücreti 3 Euro olurken  12 yaşından küçüklere ise giriş ücretsiz.

Pandeminin ardından 23 Haziran Perşembe günü açılan Malta Ticaret Fuarı’nda bu yıl her yeni katılımcıların arasından çekilişle 5 bin Euro’ya kadar para ödülü dağıtılıyor. Fuarın son günü 3 Temmuz Pazar gününde de iki şanslı kişi yapılacak çekilişle 5 bin Euro ödül kazanma şansını yakalayacak.

Her kategoriden yüzlerce ürünün sunulduğu ve bu yıl 63’üncüsü gerçekleştirilen fuara evcil hayvanlarınızı da götürebiliyorsunuz. Ticaret Fuarını son gününde 18:30 – 23:00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

Malta Trade Fair

Reşit Şahin

Malta Haber, Malta'da yaşayan Türkler için Malta, Türkiye ve Avrupa'dan haberleri Türkçe aktarır. Bir hata görürseniz bize yazın.

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Günün Malta haberleri telefonunuzda

Malta Haber WhatsApp Kanalı'na katılın, önemli gelişmeleri ilk siz öğrenin.