19.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 3, 2024
spot_img
spot_img

2023 Startup Festival Malta: Yenilikçi Girişimcilik Buluşması

Malta, girişimcilik dünyasının parlak yıldızlarını ağırlamaya hazırlanıyor. Üçüncüsü düzenlenecek olan Startup Festivali, 5-6 Ekim 2023 tarihleri arasında Malta Fuar ve Kongre Merkezi’nde (MFCC) ve bitişik park alanında gerçekleştirilecek.

Daha önceki iki edisyonunda olduğu gibi, Startup Festival Malta bu yıl da Malta’nın önde gelen girişimcilerini bir araya getirerek FinTech, Dijital Oyun, Sanal ve Artırılmış Gerçeklik (VR/AR), Metaverse, Tıbbi Kenevir gibi çeşitli sektörleri temsil eden yüzlerce yerel ve uluslararası işletmeyi bir araya getirmeyi hedefliyor. Aynı zamanda BioTech, MedTech ve Mavi Ekonomi alanlarındaki gelişmeler de ele alınacak.

Bu yıl, uluslararası konukların öncü konuşmalarının yanı sıra ilham verici panellerin de yer alacağı etkinliğimize kişiselleştirilmiş uygulamalı atölye çalışmaları eklenecek. Genişletilmiş sergi alanı, etkinliğin vizyonunu somutlaştırırken, zihinsel ve fiziksel deneyimleri birleştiren mindfulness alanı da katılımcılara özel bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Festival, girişimcilerin ve büyümek isteyen işletmelerin yerel ve uluslararası yatırımcılar ve risk sermayesi şirketleri ile buluşabileceği bir platform sunacak.

Bu yılın bir diğer yeniliği ise ‘Pitch Black’ adlı saha yarışması olacak. Bu yarışma, girişimcilerin başarılarını ve vizyonlarını bir jüri önünde sunarak bir ödül hizmet paketi kazanma şansı elde edebilecekleri bir fırsat sunacak. Ayrıca, festivalin her iki gününde Malta Enterprise tarafından yepyeni bir podcast olan ‘Business Matters’ yayınlanacak.

Kaynak: Startup Festival Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz