15.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 9, 2024
spot_img
spot_img

100 Euro değerindeki alışveriş kuponlarını kullanabileceğiniz Türk işletmeler

19 Ağustos 2020 / Malta

Korona virüs salgını sonrası zarar gören ekonomiyi canlandırmak için Malta ekonomi bakanlığının dağıttığı 100 Euro’luk kuponlar sahiplerine ulaşmaya başladı.

Kuponların dağıtımı MaltaPost aracılığı ile Identity Malta’da ve Malta seçim sisteminde kayıtlı adreslere, 16 yaşındaki tüm Malta sakinleri için dağıtılıyor.

Kuponların hâlâ kendilerine ulaşmadığını belirten okurlar en yakın Malta Post şubesine başvurup ID kartlarını ibraz ederek kuponlarını teslim alabilirler. Kuponları teslim almak için en yakın Maltapost şubesine gitmenin yanı sıra [email protected]’a Id kart numaranız, isim, soyisim ve irtibat numaranızın olduğu bir email göndererek kuponların teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.

Malta Haber olarak 100 Euro değerindeki voucherları kullanabileceğiniz Türk işletmelerin listesini sizlerle paylaşmak istiyoruz:

Antalya Kebab shop
Ayhan J Kebab Grill & Pizza
Centre Turkish kebab
Efe Kebab
istanbul Kebab House
Karavan Kebab
Kebab Factory (Mellieha)
Kebab Factory (Msida)
Kebab Factory (Qawra)
Mevlana Kebab Shop
Moo’s Kebab Turkish Restaurant
Özsofra Kebab (Mosta)
Sofra Kebab (Msida)
Posh Turkish Pama
Ottoman by Posh Turkish

Önemli not: Yukarıdaki restaurantlarda kuponları kullanabilir ancak, delivery yani teslimatlar kullanılıp kullanılamayacağı bilgisini doğrudan ilgili restauranta sorup öğrenebilirsiniz.

Listede ismi yer almayan işletmeler [email protected] e-mail adresi üzerinden ya da 77138508 numaralı telefondan bizimle irtibat kurabilirler.

Son Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz