20.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 17, 2024
spot_img
spot_img

Yolcuların protestosu arttı çevik kuvvet terminale girdi

25 Ocak 2022

Uçuşların yapılamadığı İstanbul Havalimanı’nda beklemeleri 24 saati aşan dış hat yolcuları ve iç hat yolcuları “otel” talep eden sloganlarla protestoda bulundu. Yabancı yolcuların da “we need otel” sloganları ile protestoların artması üzerine terminal içine çevik kuvvet ekipleri sevk edildi.

Artan yağış nedeniyle hayatın neredeyse durduğu İstanbul’da yapılacak tüm uçuşlar da iptal edildi. Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Havalimanı’ndan yapacağı tüm uçuşları saat 00.00’a kadar durdurduğunu açıkladı.

Hava koşulları nedeniyle kullanılamaz hale gelen İstanbul Havalimanı’nda bekleyen yolcuların protestoları arttı. Yolcular otel istiyoruz şeklinde sloganlar atıyor. Terminal içine çevik kuvvet ekipleri sevk edildi.

Esenler, Harem ve tüm cep otogarlardaki çıkışların yarın saat 09.00’a kadar durdurulduğunu açıklayan İstanbul Valiliği’nden yeni önlemler de  geldi.

Güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında kamu görevlileri ve diğer personel yarın da idari izinli sayılacak. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malul, engelli ve hamileler 26-27-28 Ocak’ta idari izinli sayılacak.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz