19.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 17, 2024
spot_img
spot_img

Yeni Malta Havayolu, 31 Mart 2024’te Yola Çıkıyor

Air Malta’nın yerini alacak olan yeni havayolu, 31 Mart 2024 tarihinde ilk operasyonel uçuşunu gerçekleştirerek faaliyete geçmeye hazırlanıyor.

Air Malta ise 30 Mart’ta faaliyetlerini durduracak olsa da, 30 Mart 2024’e kadar ve bu tarihten önce seyahat etmeyi planlayan yolcular için tüm uçuşları planlandığı gibi sürdürecektir.

Yeni havayolu, 17 farklı güzergâhta hizmet verecek, bu güzergâhlar arasında Amsterdam, Berlin, Brüksel, Catania, Düsseldorf, Londra Gatwick, Londra Heathrow, Lyon, Madrid, Milano, Münih, Paris CDG, Paris Orly, Prag, Roma, Viyana ve Zürih bulunmaktadır.

Sekiz Airbus 320NEO uçağından oluşan filosu ile iki sınıflı bir konfigürasyon sistemine sahip olacak olan yeni havayolu, toplamda 168 satılabilir koltuğa ek olarak 360 premium sınıf koltuk sunacak.

Ayrıca, çevre dostu bir yaklaşım benimseyen havayolu, yolcu başına CO2 emisyonlarını azaltmayı hedeflerken aynı zamanda gürültü kirliliğini en aza indirecek modern ve yakıt tasarruflu uçaklara sahip olacaktır.

Yeni şirketin filosundan 3 uçak yepyeni olacak ve doğrudan Airbus tarafından temin edilecektir. Geri kalan uçaklar kiralanacaktır. Yeni havayolu, her uçuşta kalkışta artık 2K kar elde etmeyi hedeflerken, bu önemli değişiklikle Air Malta’nın izlediği FK zarar politikasını geride bırakmış olacak.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz