20.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 6, 2024
spot_img
spot_img

Yaz karnavalı yarın St Paul’s Bay’de başlıyor! 

26 Ağustos 2022 

Malta yaz karnavalı  yarın St Paul’s Bay’de başlıyor. Sanit Paul İl Bahar sokaklarında gerçekleşecek karnaval coşkusu 27-28 Ağustos tarihlerinde saat 19:00’da başlayarak 23:00’e kadar devam edecek.

Malta Turizm Otoritesi ile San Pawl il-Bahar Yerel Konseyi’nin ortak düzenlediği yaz karnavalı ilgili Turizm Bakanı Clayton Bartolo, Malta Turizm Otoritesi İletişim Sorumlusu Noel Zarb ve St Paul’s Bay Belediye Başkanı Alfred Grima’nın katıldığı bir basın toplantısında açıklandı.

Malta Turizm Otoritesi ile San Pawl il-Bahar Yerel Konseyi’nin ortak düzenlediği yaz karnavalı yarın saat 19:00’da San Paul il-Baħar sokaklarında başlıyor.

Karnaval ile ilgili basın toplantısında konuşan Turizm Bakanı Clayton Bartolo, Malta’nın gelecek on yıl için hazırlanmış turizm stratejilerine bağlı yeni yöntemleri araştırmaya devam edeceklerini belirterek “Karnaval Malta geleneğinin temel özelliklerinden biridir, Malta Turizm Otoritesi’nin yerel yönetimlerle birlikte bu geleneği destekliyor olmasına tanıklık kesinlikle keyifli” dedi.

Karnaval 27-28 Ağustos tarihlerinde St Paul’s Bay, Sanit Paul il Bahar sokaklarında akşam saat 19:00’da başlıyor ve 23:00’e kadar tüm coşkusuyla ziyaretçilerini bekliyor.

doi.gov.mt

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz