20.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 19, 2024
spot_img
spot_img

THY’den Ramazan Bayramı’na Özel Uçak Bileti Kampanyası: 799 TL’den Başlayan Fiyatlarla Türkiye Keşfi

Türk Hava Yolları (THY), Ramazan Bayramı’na özel bir kampanya düzenleyerek, Türkiye’nin dört bir yanını keşfetmek isteyenlere cazip fiyatlar sunuyor. 15 Şubat 2024 – 16 Şubat 2024 tarihlerinde düzenlenecek kampanya kapsamında, 01 Mart 2024 – 04 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılacak yurt içi seyahatler için uçak biletleri 799 TRY’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

İstanbul’un tarihi güzellikleri, Konya’nın mistik havası, Kapadokya’nın büyüleyici peri bacaları ve Karadeniz’in eşsiz doğası gibi Türkiye’nin sayısız güzelliği, bu kampanya ile keşfedilmeyi bekliyor. Kampanya, İstanbul Havalimanı çıkışlı veya varışlı, yurt içi, tek yön, direkt, Economy Class uçuşları kapsıyor ve KKTC Ercan Havalimanı’na yapılan uçuşları içermiyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen yolcular, THY’nin web sitesi, mobil uygulaması veya Çağrı Merkezi üzerinden rezervasyon ve biletleme işlemlerini gerçekleştirebilir. Kampanya kapsamında EcoFly paketi için belirlenen 799 TRY’lik özel fiyatın yanı sıra, ExtraFly ve PrimeFly paketleri için de cazip fiyatlar bulunuyor.

Bu özel kampanya, yalnızca THY tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olup, Sabiha Gökçen Havalimanı’na yapılan uçuşlar, codeshare (ortak uçuş) seferleri ve AnadoluJet uçuşları kapsam dışıdır. Ayrıca, kampanya grup rezervasyonları için geçerli değildir.

Kampanyalı biletler sınırlı sayıda ve sınırlı süre için geçerli olup, diğer indirim haklarıyla birleştirilemez. THY, kampanya kural ve koşullarında değişiklik yapma veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

Ramazan Bayramı’nı Türkiye’nin farklı köşelerini keşfederek geçirmek isteyenler için büyük bir fırsat sunan bu kampanyayla, unutulmaz bir bayram tatili sizleri bekliyor. Şimdi, bu benzersiz kampanyayı kaçırmamak için hemen harekete geçin ve Türkiye’nin eşsiz güzelliklerini keşfetme şansını yakalayın!

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz