14.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 9, 2024
spot_img
spot_img

16 Şubat 2024, Cuma, Günlük Burç Yorumları

16 Şubat Cuma gününden merhabalar! Haftayı kapatırken önümüzdeki haftaya sorumlulukları artmış, maddi refahın yanında bir takım beklenmedik ek görevler üstlenmek zorunda kalmışlarınız burada mı? İşte Uranüs böyle bir şey, şipşak değişir her şey. Sıkıntılı günlerdeyiz, kendinizi çok yormayın.

Memlekette halkı dumura uğratacak birtakım söylevler yüzünden belirsizliğin yüksek olduğu bir enerji hakimken Malta’da tatlı tatlı ısınmaya başlayan havalar ile hafta sonuna abartılı bir eğlenme dürtüsü ile koşanlarımız olabilir.

Koç burçları maddi anlamda arkadaşları ile aralarını bozabilir, Boğa burçları kariyer koşturmasından kendini fazla hırpalayıp hasta edebilir, İkizler burçları arkasından dönen dolaplar yüzünden inancını yitirebilir, Yengeç burçları ise mahalle baskısı yüzünden bir şeyleri değiştirmek zorundaymış gibi hissedebilirler. Aslan burçları mesai yüzünden partneriyle yeterince vakit geçiremeyebilir, bu yüzden hır çıkabilir. Başak burçları etik değerleri ile çelişen olaylar yüzünden baş ağrısı çekebilir. Terazi burçları krediyle yaptığı yatırımlar yüzünden üzülebilir, Akrep burçları ise evde gergin dakikalar deneyimleyebilirler. Yay burçları abarttıkları fastfood yüzünden mide sağlıklarını zorlayabilir, Oğlak burçları kibirli davrandıkları konular yüzünden kazanç kaybedebilir, Balık burçları ise “Allahın sopası yok” sözünün ne anlama geldiğini yakından deneyimleyebilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz