18.9 C
Malta
Pazartesi, Nisan 29, 2024
spot_img
spot_img

THY Genel Müdürü Ekşi’den Yolculara Uçuş Disiplini Çağrısı

Türk Hava Yolları’nın Değerli Yolcularına Önemli Uyarı: Uçuş Kurallarına Uyun

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, yolculara uçuş kurallarına sıkı sıkıya bağlı kalmaları çağrısında bulundu. 2023 yılında, kuralları ihlal eden 200 yolcunun uçuş haklarından mahrum bırakıldığını ve bu kişilerin Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından 10 bin lira üzerinde idari cezalarla karşı karşıya kaldıklarını belirtti.

Ekşi, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, yolcuların hem kendileri hem de diğer yolcuların güvenliği için uçuş kurallarına titizlikle uymalarının önemini vurguladı. “Ne siz üzülün ne biz üzülelim” diyerek, kurallara uymanın her iki taraf için de en iyisi olduğunu ifade etti.

2023 yılında kurallara uymayan yolcular nedeniyle yaşanan bu olumsuz durumlar, THY’nin disiplinli ve güvenli uçuş politikasının altını çiziyor. Ekşi, yolcuların uçuş öncesi ve sırasında uyması gereken kurallar konusunda daha dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, uçuş güvenliğinin herkesin sorumluluğu olduğunu hatırlattı.

Türk Hava Yolları, yolcularına sorunsuz ve güvenli bir uçuş deneyimi sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda, yolcuların uçuş kurallarına uyarak, hem kendileri için hem de diğer yolcular için güvenli bir seyahat ortamı oluşturmaları büyük önem taşıyor.

Kaynak: Duvar

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz