19.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 16, 2024
spot_img
spot_img

5 Şubat 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

5 Şubat Pazartesi gününden merhabalar! Rüyasında kuş gören, penceresine kuş konan, üstüne kuş pisleyenleriniz burada mı? Bugünkü kavuşumun yüzü suyu hürmetine kimilerimize şans, kimilerimize kısmet, kimilerimize gurbet ve göç, kimilerimize ise barış vaat edilecek. Algısı kuvvetli, frekansı yüksek olanlar kazanır. Hazır eliniz değmişken parkta bağda bahçede kuş besleyin ama Malta’daysanız çaktırmayın, zira yasak. Ayrıca günün etkisi sebebiyle öfkeyle kalkanın zararla oturması beklendiğinden asabiyet yaparsanız derin bir nefes alıp oradan uzaklaşın. Yoksa kaybeden siz olursunuz.

Memlekette ucuz yırtacağımız, verilmiş sadakamızın bulunduğu olaylar yaşanırken Malta’da istihdam konusunda halkın memnun kalmadığı huysuz bir atmosfer mevcut. Ayrıca adanın her tarafı cereyan estiğinden üşütmeye her zamankinden daha yakınız.

Koç burçları iç dünyalarını düzene sokmaya yönelik tarifsiz bir baskı hissederken Boğa burçları bir takım sağlık gerekçeleri sebebiyle doktorlarıyla muhabbeti arttırabilirler. İkizler burçları inatlaşmayı bırakan eşiyle zor da olsa iletişim kurmayı başarırken Yengeç burçları hafta sonu için çıktıkları seyahat yüzünden normal rutine dönmekte bocalayacak gibi görünüyor. Aslan burçları haftanın başından kendilerini öyle flörtöz hissediyorlar ki Pazartesi demeden çıkıp çapkınlık yapabilir. Öte yandan Başak burçları evi toplamayı hâlâ bitiremediği için rapor alıp evde temizlik yapmaya devam etmenin olasılığını düşünüyor. Terazi burçları boğaz yollarını üşütmeye yatkın olsa da çenesinin düşmesine hakim olamadığından mutsuzken Akrep burçları spekülatif piyasalara yönelik dayanılmaz bir iştah duymaya başladı bile. Yay burçları aldığı kilolar yüzünden ailesiyle papaz olmaya çok meyilli görünürken Oğlak burçları içlerine doğan ile asparagas arasındaki ayırımı anlamak için her zamankinden daha çok uğraşmak zorunda. Kova burçlarının evdeki hesapla çarşı arasında derin uçurumlar olması moralini fena halde bozarken Balık burçları ise bitirmek zorunda olduğu sınavların baskısı altında tatsız bir gün geçiriyor olabilir. Tüm burçlara tavsiyemiz kafayı takmamaları yönünde çünkü hepiniz çok değerlisiniz.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz