17.9 C
Malta
Salı, Nisan 30, 2024
spot_img
spot_img

THY Berlin Uçuşunda Yaşanan İhmal Paniğe Neden Oldu

Sosyal medya platformu Twitter’da Şenol Çolak isimli bir kullanıcının paylaştığı tweet, Türk Hava Yolları (THY) uçağında büyük bir tehlikenin yaşandığı iddialarını gündeme taşıdı.

Berlin – İstanbul seferini yapan bir uçakta yaşandığı iddia edilen olaya göre, akli dengesi yerinde olmayan bir kişinin yolculara yönelik küfürler savurduğu, uçak içerisinde sigara içtiği ve insanları tehdit ettiği belirtildi.

Şaşırtıcı olan ise, iddialara göre THY yetkilileri ve uçak görevlilerinin bu kişiye müdahale etmediği ve olayı görmezden geldiği ifade edildi.

Şenol Çolak, yaptığı paylaşımda THY yer görevlilerinin ve uçak personelinin hayatları tehlikeye atarak bu duruma sessiz kaldığını vurguladı.

Söz konusu tweet, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve birçok kullanıcı, uçak içi güvenlik konusunda THY’ye yönelik eleştirilerde bulundu.

Olayın detayları henüz netlik kazanmazken, kamuoyu bu iddiaların aydınlatılmasını ve gereken önlemlerin alınmasını bekliyor. THY’nin de konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor. Yakın zamanda yaşanan bu olay, hava yolculuğunda güvenlik konusunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gündeme getirdi.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz