18.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 11, 2024
spot_img
spot_img

Teknoloji Meraklıları İçin FICT ile Sohbet Sergisi Malta Üniversitesi’nde Başlıyor

Malta Üniversitesi Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fakültesi (FICT), bu yıl düzenlenecek olan FICT ile Sohbet temalı yıllık sergisine teknoloji meraklılarını, endüstri profesyonellerini ve halkı davet ediyor. Sergi, en son yeniliklerin sergileneceği etkileyici bir teknoloji yolculuğu vaat ediyor.

7 Temmuz 2023 Cuma günü saat 16:00’da başlayacak olan etkinlik, Malta Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek ve 9 Temmuz 2023 Pazar gününe kadar devam edecektir. Sergi, blok zinciri, sesli konuşma ve veri bilimi gibi konuları içeren son sınıf öğrenci projelerinin dikkat çekici bir sunumunu içerecektir.

Etkinlik, 7 Temmuz Cuma günü saat 16:00’da “Öğrenci Hayatının Ötesinde ICTSA’nın Etkisi” adlı ilk tartışma paneliyle başlayacak. Ardından saat 17:00’de “ICT’de Sıra Dışı Kariyer Fırsatları” başlıklı ikinci bir panel düzenlenecektir.

Saat 18:00’de gerçekleştirilecek olan açılış töreninde Dean’s List Ödülleri, En İyi Son Yıl Projesi Ödülleri, Sosyal Etki Yaratan En İyi Bilişim Projeleri Ödülleri ve MITA Ödülü gibi çeşitli ödüller takdim edilecektir.

8 Temmuz Cumartesi günü, öğrenciler Fakülte’de hazır bulunacak, projelerini sergileyecek ve ziyaretçilere çalışmaları hakkında daha fazla bilgi verme fırsatı sunacaklar. Bu etkinlik ücretsiz ve halka açıktır.

Son iki panel de 8 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecektir. Saat 10:00’da “Geleceğin ICT Mezunlarını Yetiştirmek İçin Meydan Okumalar” paneli, saat 16:00’da ise “FICT ile Sohbet” tartışma paneli düzenlenecektir.

Ayrıca, etkinlik sırasında üç farklı izlenecek yol da sunulacaktır. Derin Öğrenme, Nesnelerin İnterneti, Robotik ve Dijital Sağlık konularını ele alan ilk izlenecek yol 8 Temmuz Cumartesi günü saat 11:00’de, Blockchain & Fintech, Yazılım Mühendisliği & Web Uygulamaları, Sesli Konuşma & Dil Teknolojisi ve Test & Doğrulama konularını ele alan ikinci izlenecek yol ise 8 Temmuz Cumartesi günü saat 17:00’de gerçekleşecektir. Son olarak, Veri Bilimi ve PG Araştırması konularını ele alan üçüncü ve son izlenecek yol 9 Temmuz Pazar günü saat 10:00’da gerçekleştirilecektir.

Tüm paneller ve izlenecek yollar Fakülte’nin Facebook sayfasında yayınlanacaktır.

Bilişim Fakültesi, etkinlikteki katkılarından dolayı sponsorlarına teşekkürlerini sunar. Ana sponsor olarak Malta Bilgi Teknolojileri Ajansı yer alırken, Altın sponsorlar arasında Ascent, Tipico, GO, ICT Solutions ve CCBill bulunmaktadır. Gümüş sponsorlar ise MDIA, APS Bank ve CrabNebula’dır. Etkinlik Sponsorları arasında Leo Vegas Gaming Plc, eSkills, PwC, Exigy, COE, MAP IT Ltd., MCA, RS2, Gaming Malta ve IEEE Malta yer almaktadır.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz