30.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 18, 2024
spot_img
spot_img

St Julian’s’ta Halkın İçinde Bir Adamı Döven Saldırganın Kimliği Hala Belirsiz

St Julian’s’ta yoğun bir cadde üzerinde bir adamı döverken görüntülenen kimliği belirsiz saldırgan hakkındaki polis soruşturması devam ediyor.

Polis yetkilileri, olayın 20 Temmuz günü saat 13.00’te Triq San Gorg, St Julian’s’ta meydana geldiğini ve “sıkıntılı görünen bir adamın yolun ortasında bağırması” sonrasında ihbar aldıklarını açıkladı.

Polis memurları olay yerine gelerek tıbbi yardım sağladı ve adayı Mater Dei Hastanesine götürdü.

Mağdur iddialarına göre, polis olay yerine varmadan önce saldırıya uğradı ve şu anda olaya karışan kişilerin kimliğini tespit etmek için soruşturmalara devam ediliyor.

Sosyal medyada paylaşılan videoda, turuncu bir gömlek giyen adamın yoldaki arabalar arasında hareket ederken birkaç saniyede bir çığlık attığı görülüyor.

Sonunda, bir arabaya çarpıp ve sürücü tarafından saldırıya uğruyor. Sürücü, adama arkadan yumruk atarken, olaya diğer kişiler de müdahale ediyor.

Olayın ardından, sürücüyü saldırı ile suçlayan birçok kişi tepki gösterdi ve yorumcular, saldırganın mağdura karşı gösterdiği acımasızlık karşısında şok oldular.

Polis, olayı sosyal medyada paylaşmak yerine hemen kendilerine haber vermeleri konusunda halkı uyardı ve olayın tanıklarından videodaki kişinin kimliği hakkında bilgi sahibi olanların en yakın karakola başvurmalarını veya 21224001/119 numaralı telefondan polisle iletişime geçmelerini rica etti.

Kaynak: Lovin Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz