İçeriğe geç
27 Ekim 2026, Salı18° Malta, Parçalı bulutluEuro/TL 55,67 yükseliş %0,12Dolar/TL 49,78 yükseliş %0,07Euro/Dolar 1,12Gram altın 6.415,02 TL düşüş %0,15

Ryanair’den 19.99 Euro’dan başlayan uçak biletleri satışta!

Ryanair’den 19.99 Euro’dan başlayan uçak biletleri satışta!
Ryanair, Malta merkezli altı uçakla birlikte Malta'ya 620 milyon Euro'dan fazla yatırım yaptığını açıkladı

22 Eylül 2022

Ryanair, Bordeaux, Bournemouth, Lizbon, Shannon ve Stockholm dahil 55 güzergahla “rekor” kış programını başlattı. Ekim 2022 ile Mart 2023 arasındaki seyahatler için 19.99 Euro’dan biletleri satışa çıkaran Ryan Air, Malta’ya 620 milyon Euro’dan fazla yatırım yaptığını açıkladı.

Dünyada ucuz biletler sağlayan havayolu firması Ryan Air, kış aylarında Malta’ya ve Malta’dan haftalık 300 uçuş gerçekleştirecek. Ucuz uçak biletleriyle bilinen Ryan Air bugünden itibaren ise Bordeaux, Bournemouth, Lizbon Shannon ve Stockholm dahil 55 güzergaha rekor kış programını başlattı.

İki yeni Boeing 737 ‘Gamechanger’ uçağı da dahil olmak üzere Malta merkezli altı uçakla birlikte Malta’ya 620 milyon Euro’dan fazla yatırım yaptığını açıklayan Ryanair, Malta’ya ve Malta’dan haftalık 300 uçuşla yıl boyunca Malta turizmini sürdürmeye katkı sunacağını bildirdi.

Havayolunun yatırımının Malta’ya olan bağlılığının göstergesi olduğunu ifade eden Ryanair CEO’su Michael O’Lary, Ekim 2022 ile Mart 2023 arasındaki seyahatler için 19,99 Euro’dan rezerve edebileceklerini duyurdu.

Times Of Malta

Reşit Şahin

Malta Haber, Malta'da yaşayan Türkler için Malta, Türkiye ve Avrupa'dan haberleri Türkçe aktarır. Bir hata görürseniz bize yazın.

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Günün Malta haberleri telefonunuzda

Malta Haber WhatsApp Kanalı'na katılın, önemli gelişmeleri ilk siz öğrenin.