20.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 20, 2024
spot_img
spot_img

Russell Crowe, Malta için “Vatandaşı olabilirim.”

Ödüllü aktör Russell Crowe, Malta’nın gerçekten ikinci evi olabileceğini ve cuma günü vatandaşlık seçeneğinin masaya yatırılabileceğini söyledi.

Cumartesi konserinden önce cuma günü basına açıklama yapan Crowe, Valletta’nın St. George Meydanı’ndaki mekanında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“Vatandaşlık konusunda tartışmalar oldu,” diyen sanatçı, Malta’daki geleceği hakkında sorulduğunda sinsi bir tavırla ifade etti ve seçeneklerini görmek için Başbakan Robert Abela ile konuşması gerektiğini belirtti. “Burada bir amca gibi hissediyorum,” dedi ve Malta ile olan bağını bir ayrıcalık olarak tanımladı.

Crowe, noktalar arasında beş dakikalık bir yürüyüş yapması gerektiğinde, sokaktaki insanların fotoğraf çektirmek ve sohbet etmek için onu durdurması nedeniyle bunun 20 dakika sürdüğünü açıkladı.

Ancak, halkın ilgisinden uzaklaşmak için daha sakin noktalar aradığında insanların fark ettiğini ve ona alan verdiğini söyledi.

“Malta hakkında bu kadar olumlu konuşmamın tek nedeni… muhteşem bir yer olması,” dedi.

Crowe ve grubu The Gentlemen Barbers, 17 Haziran’da Valletta’daki St. George Meydanı’nda ilk Mediterrane Film Festivali öncesinde sahne alacak.

Gösteri ayrıca Crowe ve oyuncu/müzisyen Alan Doyle tarafından oluşturulan Indoor Garden Party adı altında zaman zaman bir araya gelen diğer sanatçıları ve müzisyenleri de içerecek.

“Kesinlikle klasikleri duymayı dört gözle bekliyorum,” dedi Cumartesi performansı hakkında, yeni ve tanınmış yerel sanatçıları görebileceği için.

Crowe’ün müzik kolektifi Indoor Garden Party’ye ek olarak, Ivan Grech, Ira Losco ve Beth gibi Malta sanatçıları da sahne alacak.

“2006’dan beri yaptığım en ciddi tur… ve dürüst olmak gerekirse, tur yapmak daha genç bir adamın işi,” diye güldü ve son zamanlarda Avustralya genelindeki gösteri sürecinden bahsederken çok yetenekli sanatçı.

Crowe, rock’n’roll hayatının her zaman hayatının bir parçası olduğunu açıkladı, ancak çocukları 2000’li yılların başında doğduğundan beri tur hayatının ara vermek zorunda kaldığını ve daha çok çocuklarının hayatında var olmak için aktörlük kariyerini sürdürmek zorunda olduğunu söyledi.

“Canlı bir gösteri yaparken kimseye acımayız,” diye espri yaptı ve çatısız mekanda çevredeki binaları uçurmak için heyecanla konuştu.

Ünlü aktörün kendini oyuncu olarak mı yoksa müzik sanatçısı olarak mı daha rahat ifade ettiği konusunda, Crowe, her iki alanın da aynı kaynaktan geldiğini vurguladı, yaygın yanılgının aksine, birbirlerine yabancı oldukları düşüncesinin yanlış olduğunu belirtti.

“Ekstra biletler satalım ve bu mekana kalabalık yapalım,” diye coşkuyla söyledi.

Crowe, müzik için Malta’da olsa da, Oscar ödüllü Gladiator filminin devamının bu yaz Malta’da çekimlere başlanacağı biliniyor.

Ancak, Crowe’ün gladyatör Maximus’un 2000 yapımı büyük gişe yapmış filmin sonunda öldüğü için Ridley Scott’un devam filminde yer almayacağı belirtiliyor.

“Belli bir düzeyde kıskançlık hissetmekten kendimi alamam,” dedi, bu duygunun doğal ve insani olduğunu açıkladı, ancak bu durumun yapıma destek vermesini engellemediğini belirtti.

“Bu gençliğimin zirvesiydi,” diyerek, başka aktörlerin iki on yıl önce kendisinin yaşadığı hayranlık ve merakı deneyimleyebileceği için heyecanlı olduğunu söyledi.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz