23.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 20, 2024
spot_img
spot_img

Mistra Körfezi’nde çocuğa cinsel taciz: 61 yaşındaki adam hapis cezasına çarptırıldı

61 yaşındaki bir adam, Mistra Körfezi’nde bir çocuğa cinsel tacizde bulunmaktan dört yıl üç ay hapis cezasına çarptırıldı. Reşit olmayan çocuğu bir araca iterek dudaklarından ve göğsünden öptü.

Birkirkaralı 61 yaşındaki adam, Perşembe günü Mistra Körfezi’nde çocuğa cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle mahkemeye çıktı ve dört yıl üç ay hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme, olayı duyduktan sonra Qawra polisinin çocuğun annesinden bir telefon aldığını öğrendi.

Aile, Mistra Körfezi’nde yaşlı bir adamın çocuğa uygunsuz davranışta bulunduğunu iddia etti.

Çocuk, polis memurlarına, yabancının annesi ve büyükannesiyle sohbet ettiğini ve hatta yüzme sırasında onlara katıldığını söyledi.

Ancak ayrılmak için hazırlandıklarında, adam çocuğu park halindeki bir araca itti. Reşit olmayan çocuğu dudaklarından ve göğsünden öptü ve ona 10 euro değerinde bir not vererek “[paraya] ihtiyacın olursa bana söyle” dedi.

Görünüşe göre çocuk, bir GoPro için para biriktiriyordu.

Zanlı, polis tarafından takibe alındı.

Raymond Barbara, Cuma günü mahkemeye çıkarıldı ve 16 yaşından küçük bir çocuğu cinsel tacizle suçlandı.

Ayrıca, çocuğu fiziksel yakınlık eylemlerine maruz bıraktığı ve genel ahlakı bozduğu suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı.

Barbara, suçunu kabul etti. Yargıç Ian Farrugia başkanlığındaki mahkeme, düşünmek için bir süre verdi. Yargıç daha sonra “Hala suçunu kabul ediyor musun?” diye sordu. Adam suçunu kabul etti.

Mahkeme, sanığın işbirliği yapması ve erken kabul kaydı tutması gibi faktörleri dikkate alarak, dört yıl üç aylık hapis cezası verdi.

Mahkeme ayrıca sanığın Cinsel Suçlular Kaydı’na dahil edilmesine karar verdi.

Başsavcı avukat Darlene Grima, Müfettişler Dorianne Tabone ve Ryan Vella ile birlikte davada yer aldı. Avukat Brandon Kirk Muscat, adli yardım danışmanı olarak görev yaptı.

Mahkeme, küçüğün kimliğinin gizli tutulmasına karar verdi.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz