19.9 C
Malta
Pazar, Nisan 28, 2024
spot_img
spot_img

Marsa’da Binlerce Kişi Sigma Konvansiyonuna Akın Etti

Malta’nın en büyük iGaming konvansiyonu Sigma’ya binlerce katılımcı, teknoloji stantlarının arasında dolaşarak potansiyel müşterilerle tanıştı ve ücretsiz içeceklerden faydalandı.

İçerideki atmosferden memnun olan birçok kişiye rağmen, diğer katılımcılar Sigma’nın yeni mekanından etkilenmemiş görünüyor.

Her yıl Malta’da başlayan ve şimdi birkaç kıtada düzenlenen bir konvansiyon olan etkinliğin düzenleyicileri, 2023 Avrupa baskısı için mekan değişikliğine gitti.

Yarına kadar devam edecek olan etkinlik, ilk kez Marsa’daki Malta Maritime Hub’da gerçekleştiriliyor.

Mekan değişikliği, etkinliğin daha önce düzenlendiği Ta’ Qali MFCC mekanının kapasitesini aştığı için gerekliliğinin ortaya çıktığını ,Sigma’nın kurucusu ve CEO’su Eman Pulis bir tanıtım podcasti sırasında söyledi.

Geleneksel olarak tersane olan alanda bir konvansiyon merkezine dönüştürmek için birçok çalışma yapıldı, dedi Pulis.

Parlayan ekranlar ve ücretsiz promosyon ürünleriyle, konvansiyon içindeki stantlar online casinoları, kripto borsa platformlarını ve yerel sigorta şirketlerini tanıtıyor.

Bir barman, bir stant içinde çalışırken, birçok kişinin Sigma’ya potansiyel iş ortakları aramak için geldiğini ancak bu sırada birkaç ücretsiz içecek kabul etmenin hiç de fena olmadığını söyledi.

Kaynak: Times of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz