16.9 C
Malta
Salı, Nisan 30, 2024
spot_img
spot_img

Maltalı Genç Girişimci Forbes’un “30 Yaş Altı En Başarılı 30” Listesinde!

28 yaşındaki Maltalı müzisyen ve girişimci Nikki Camilleri, Forbes dergisinin prestijli “30 Yaş Altı En Başarılı 30” listesinde yer aldı.

Camilleri, 2014 yılında Londra’ya taşınmış ve kendisini yönetici, mentor, konuşmacı ve sosyal hak savunucusu olarak tanımlıyor.

2021’de, yeterince temsil edilmeyen sanatçılara danışmanlık hizmeti veren Mana adlı şirketi kurdu. Bu girişimle Camilleri, Avrupa’nın önde gelen genç yeteneklerinden biri olarak takdir topladı.

Forbes listesindeki adaylar, fon sağlama, gelir, sosyal etki, büyüme potansiyeli, özgünlük ve yaratıcılık gibi faktörler çerçevesinde Forbes personeli ve bağımsız uzmanlar tarafından değerlendiriliyor.

Camilleri, Times of Malta’ya verdiği demeçte, “Bu kadar etkili isimlerle birlikte anılmaktan dolayı şaşırdım ve son derece onur duydum” dedi.

Instagram’da yaptığı paylaşımda, projelerde birlikte çalıştığı ve kendisine güvenenlere teşekkür etti. Başarılarını kutlamak ve yaptıkları işin önemini kendilerine hatırlatmak için herkesi teşvik eden Camilleri, “Başkalarına yardım etmek için çalışın, acele etmeyin ve kendinize karşı nazik olun” mesajını paylaştı.

Mana, Camilleri’nin deyimiyle “gittikçe zorlaşan ve değişen bir endüstride” gelişmekte olan sanatçılara yardımcı oluyor.

Camilleri, Mana’yı Warner Music, Believe Group ve Glastonbury Festival gibi önde gelen müzik şirketlerinde kazandığı deneyimlerden faydalanarak kurdu. Şirket, David Guetta, Alfa Mist, Ayelle ve Cat Burns gibi milyonlarca dinleyiciye ulaşan ve sayısız konser veren sanatçılarla çalışıyor.

Mana adı, Maltaca “bizimle” veya “kolektif olarak” anlamına gelen ‘magħna’ kelimesinden türetilmiş.

Camilleri, Mana’yı kurmadan önce Londra belediye başkanının etkinliklerini koordine etti, Beatchain müzik pazarlama şirketinde müzik ve medya departmanını yönetti ve M&C Saatchi marka ajansında çalıştı.

Kaynak: Times of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz