21.9 C
Malta
Çarşamba, Mayıs 15, 2024
spot_img
spot_img

14 Nisan 2024, Pazar, Günlük Burç Yorumları

14 Nisan Pazar gününden merhabalar! Sinsiler hala ortalıkta kol gezerken masum görünüp kuyumuzu kazan tipler yüzünden canımız sıkılabilir.

Memleket bugün çılgın halkıyla uluslararası basında kendini gösterebilecek bir enerji alanına sahipken Malta’da ise göç politikalarının yeniden değerlendirilmesi söz konusu olabilir.

Koç burçları günü ailedeki kadınların manipülasyonlarını dinleyerek geçirirken Boğa burçları kardeşlerinin dolduruşuna gelebilirler. İkizler burçları annelerini duygusal anlamda beslemekten kendilerini unutmuş, Yengeç burçları ise aynaya bakıp kilo almadığı konusunda kendini kandırmaya çalışıyor. Aslan burçları havalı havalı dolanmaktan kıskananların gözüne gelmeye açık bir gün geçirirken Başak burçları hayallerini planlarını başkalarına kaptırabilmenin eşiğinde görünüyor. Terazi burçları kariyerde aradıklarını bulamamanın vesvesesine düşmüş, Akrep burçları ise kimseye çaktırmadan aldığı indirimli bileti açık edecek gibi görünüyor. Yay burçları yediği etnik mutfaklar yüzünden endoskopi yaptırmak zorunda kalabilirken Oğlak burçları yüzüne gülen eşinin sinsi planlarını fark edemeyecek kadar iyimserler. Kova burçları markette alışveriş yaparken fişlerini özenle kontrol etmeli, Balık burçları ise çocuklarının timsah gözyaşlarına alaldanmamalılar.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz