18.9 C
Malta
Cumartesi, Nisan 27, 2024
spot_img
spot_img

Malta’da Birçok Bölgede Atık Toplama Saatlerinde Değişiklik Yapıldı

Malta genelinde birçok bölgedeki sakinler, atık bertarafıyla ilgili düzenlemelere yönelik son değişikliklerin ardından atık toplama saatlerinde yapılan değişikliklere dikkat etmeleri konusunda uyarıldı.

Çevre ve Kaynaklar Kurumu (ERA), 12 bölgede kapıdan kapıya atık toplama programlarındaki değişiklikleri derhal yürürlüğe koyduğunu duyurdu.

Naxxar’da atık toplama, önceki saat 7’den 9’a kaydırılarak daha sonra başlayacak. Benzer şekilde, atık toplamanın önceki saat 13:30’da gerçekleştiği Lija’da yeni toplama saati 9 olarak belirlendi. Marsa, Hamrun ve Luqa’da atık toplama artık 7:30’dan 9’a kadar olan saatte başlayacak.

Buna karşılık, Pembroke, Birżebbuġa ve Qormi’de atık toplama 7’de başlayacak, önceki saat 7:30’du. Fgura’da toplama, önceki saat 7’den 7:30’a kaydırılarak başlayacak.

Vittoriosa sakinleri, atık toplamanın daha sonradan başlayacağını, işlemlerin önceki saat 7:30’dan 8:30’a kaydığını görecekler. Xgħajra’da atık toplama 7:30’dan 9:30’a kadar olan saatte gerçekleşecek, önceki başlangıç saati 7:30’du.

Önemli bir şekilde, Gozo’da atık toplama programı değişmedi, tüm bölgelerde toplamalar hala saat 7’de gerçekleşecek.

Dingli, Għargħur ve Sliema’da çöp toplama 18:30’dan sonra uzayacak. Ayrıca, Sliema’da atık her Cumartesi günü saat 13:00’te toplanacak.

Sakinler, ilgili yerel bölgelerinde güncellenmiş atık toplama saatleri ile tanışmaya teşvik ediliyor. Duyuruda adı geçmeyen bölgelerde, atık toplama saatleri önceki planlandığı gibi devam edecektir.

Tüm yerel bölgelerde atık toplama programları ile ilgili daha fazla bilgi için sakinler, Atık Toplama Ajansı’nın resmi web sitesini ziyaret edebilirler.

 


Kaynak: Newsbook Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz