18.9 C
Malta
Salı, Nisan 30, 2024
spot_img
spot_img

Malta Kitap Festivali’nde tüm öğrencilere hediye kupon

11 Ekim 2021

Malta Ulusal Kitap Konseyi Başkanı Mark Camilleri, 2021 Malta Kitap Festivali’nde ilk ve orta okullardaki tüm öğrencilere verilen 5 Euro değerinde kuponun tüm ortaöğretim sonrası öğrencileri de kapsayacak şekilde verileceğini duyurdu.

Malta ve Gozo’nun sevilen kitap festivali 3-7 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Şimdiye kadarki en büyük alanın ayrıldığı festival, Ta Qali’de Malta Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Perakende bölüm için ön kayıt yok

Ulusal Kitap Konseyi Başkanı Mark Camilleri, bu yıl, Malta ve Gozo’nun kitap kültürünün en büyük ve en kapsamlı kutlamasının iki ayrı alanda yapılacağını söyledi. Camilleri, festivalin perakende alanı ve etkinlikler için ayrı bir alan olarak dört salonunun bulunduğu yer olarak iki bölüme ayrıldığını duyurdu.

Maltalılar satışta olan binlerce kitaba erişebileceği ve ön kayıt veya aşı zorunluluğunun ise olmadığı perakende alanı için zorunlu maske ve kapıda ateş ölçümü yapılacak.

Etkinlikler için ise ön kayıt zorunlu

Kitap sunumları, dramatik performanslar, atölye çalışmaları ve konferanslarla 70’den fazla etkinliğin yer aldığı kültürel proğramın sergileneceği 4 farklı salonda olan etkinliklerin tümünün ücretsiz olduğunu ancak ön kayıt yaptırılması gerekiyor.

Festivalde çocuk etkinlikleri ve gösterileri hariç tüm etkinliklere giriş için ise aşı sertifikası istenecek.

Nasıl ve nereden kayıt yapılır?

Festivalde var olan bir etkinliğe kaydolmak için showhappening.com üstünden kayıt olup yer ayırtmak gerekiyor. Her etkinliğe kayıt süreci için gerekli ayrıntılara ulaşılacak internet adresi ise şöyle:

https://ktieb.org.mt/the-2021-malta-book-festival/

Tüm öğrencilere 5 Euro değerinde kupon

Öğrenciler için özel olarak hazırlanmış etkinliklerin olacağı festivalde, Malta’daki ilk ve orta okullardaki tüm öğrencilere verilen 5 Euro değerinde kuponun tüm orta öğretim sonrası öğrencileri kapsayacak şekilde genişletildiği belirtildi.

Kitap festivaline özel bu kuponu almak için okulların ve öğrencilerin 22 Ekim Cuma gününe kadar kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Times Of Malta

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz