26.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 18, 2024
spot_img
spot_img

Ħal-Far Yolu’nda Korkutan Kaza: Motosiklet Sürücüsü Yaralandı

Malta’nın Ħal-Far Yolu’nda Salı günü erken saatlerde yaşanan trafik kazası sonucunda, bir motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Kazanın meydana geldiği saatlerde trafik akışında yaşanan aksamalar endişe yarattı.

Yetkililere göre, saat 7:15 sularında meydana gelen çarpışmada, 42 yaşındaki bir kadının kullandığı Toyota Corsa ile 25 yaşındaki bir erkeğin kullandığı Yamaha marka motosiklet birbirine çarptı. Her iki sürücü de Qormi’den gelmekteydi.

Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü ağır yaralanırken, hızla olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve daha fazla ayrıntının ortaya çıkmasının beklendiğini açıkladı.

Trafik kazasının yaşandığı Ħal-Far Yolu, kazanın etkisiyle bir süreliğine trafiğe kapanırken, yetkililerin olay yerindeki çalışmaları sürdü. Sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları önemle vurgulanırken, kaza sonucunda yaşanan trafik sıkışıklığının da çözülmesi için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz