17.9 C
Malta
Perşembe, Nisan 25, 2024
spot_img
spot_img

Gozitanlı öğretmen ve öğrenciler için ücretsiz feribot

25 Ekim 2021

Malta Eğitim bakanı Justyne Caruana, Gozitanlı öğretmen ve öğrencilerin çıkaracakları EDU Fast Ferry Card ile Malta’ya okul günlerinde ücretsiz yolculuk yapabileceğini duyurdu. Yıllık 250 Euro ile sınırlı imkanı kullanmak için 3 Kasım 2021’e kadar bakanlık Web sitesinde kayıt yaptırmak gerekecek.

Malta Eğitim Bakanı Justyne Caruana, 2022 bütçesine dair yaptığı basın toplantısında EDU Hızlı Feribot Programının, kardeş adalardaki öğrenci ve eğitimcilere ücretsiz seyahat etmek imkanı vereceğini duyurdu.

Hızlı feribot işletmecileri Gozo Fast Ferry ve Virtu Ferries’in öğrenci ve öğretmenler için EDU Fast Ferry Card çıkartacaklarını ve kullanıcıların okul yılı boyunca eğitim günlerinde yaptıkları her yolculuk için geri ödeme alacakları açıklandı.

Okul yılı boyunca 250 Euro ile sınırlandırılan ödemeler üç ayda bir yapılacak uygulamadan  yaklaşık 1.500 Gozitan öğrencisi ve öğretmenin faydalanacaeğı bildirildi. Ücretsiz yolculuk için kullanıcıların 3 Kasım 2021’e kadar web sitesinden çevrimiçi kayıt yapmaları gerekiyor.

Msida’daki F. Abela Junior College, Msida’daki Malta Üniversitesi ve Paola ve Mosta’daki Malta Sanat, Bilim ve Teknoloji Koleji (MCAST) ile Malta’da çalışan öğretmenler, ücretsiz hızlı feribot hizmetinden faydalanabilecek.

Öğrenci örgütleri Gozo Üniversite Grubu (GUG), kartın tanıtımını memnuniyetle karşıladı ve bu tür teşviklerin daha fazla öğrenci ve öğretmenin hayatlarını kolaylaştıracağını söyledi.

Oh My Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz