İçeriğe geç
5 Kasım 2026, Perşembe21° Malta, BulutluEuro/TL 56,26 yükseliş %0,10Dolar/TL 50,04 yükseliş %0,06Euro/Dolar 1,12Gram altın 6.636,17 TL yükseliş %1,55

Esrar bulundurmaktan mahkumiyet  sicilleri silinsin

Esrar bulundurmaktan mahkumiyet  sicilleri silinsin
Başbakan Abela, her insanın ikinci bir şansı hakettiğini söyledi

12 Haziran 2022

Başbakan Robert Abela, esrarın suç olmaktan çıkarılmasının ardından hükümetin şimdi basit uyuşturucu bulundurmaktan sabıkalı insanlara yeni bir şans vermek için sabıka kayıtlarının silinmesini tartışmaya çağırdı.

İşçi Partisi’nin seçim beyannamesinde de dile getirilen basit uyuşturucu bulundurmaktan ceza alan kişilerin sabıka kayıtlarının silinmesinin tartışılmasını isteyen Başbakan Abela, bir kişiye yeni bir hayata başlama fırsatı verilmesi gerektiğine inandığını söyledi.

Bir insanın ömür boyu bir etiket taşımasının adil olmadığını ifade eden Başbakan Abela,“Bir kerelik bir hata için sizi ömür boyu mahkum eden bir toplumdan uzaklaşmamız gerekiyor. Biz, insanların dertlerini önemseyen ve kayıtsız kalmayan bir milletiz” dedi.

Malta Daily

Reşit Şahin

Malta Haber, Malta'da yaşayan Türkler için Malta, Türkiye ve Avrupa'dan haberleri Türkçe aktarır. Bir hata görürseniz bize yazın.

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Günün Malta haberleri telefonunuzda

Malta Haber WhatsApp Kanalı'na katılın, önemli gelişmeleri ilk siz öğrenin.