23.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 20, 2024
spot_img
spot_img

Eda Dikmen’in 2 Ekim-8 Ekim Haftası Burç Yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Maddi konuların ve sosyal çevrenizin ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Hali hazırda dolunayın etkisi üzerinizde devam ederken ani kararlar vermekten, fevri davranmaktan kaçınmanızda fayda var. Enerjinizi size katkı sağlayacak işlere yöneltin. Tutulmaların aktif olduğu Ekim ayı sizlerin üzerinde baskı oluşturabilir ve iyi ya da kötü bir karar almanız için sizi zorlayabilir. Bu durumda iş ya da özel hayatınızla ilişkinizle ilgili bir karar vermeniz gerekirse kendinizi bir süre beklemeye alın ve kendi içinizde bir muhakeme yapın. Mümkünse dolunayın etkisi bu hafta geçene kadar ciddi ve hayatınızı etkileyecek bir karar vermeyin. Kazanımlarınızı değerlendirmek için yeni yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Bütçe planlaması yaparak, gider ve gelirlerinizi iyi bir şekilde ayarlarsanız uzun vadede yatırımlar yapmanız faydanıza olur. Burda önemli olan nokta gözü kara oynamayın, temkinli olun. Bu hafta sevdiğiniz insanlarla bir araya gelerek kafanızı dağıtabilir, evinizde ufak tefek değişiklik yaparak havanızı değiştirebilirsiniz. Sakinlik sizinle olsun!

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: İş hayatınızın ve gündelik işlerinizin ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Hem çalışma hayatınızda hem günlük rutininizde oldukça yoğun bir gündem sizlerle. Planlı ve programlı bir şekilde ilerleyerek yoğunluğun önüne geçebilirsiniz ancak koşuşturmalı ve yorucu olacağı için kendinizi biraz bunalmış ve sıkışmış hissedebilirsiniz. Ancak endişeniz olmasın bu geçici bir durum halen dolunayın etkisi üzerinizde ve toksik ilişkilerle olan sınavınız sizinle. O yüzden bu hafta biraz sakin kalmaya çalışın, size iyi gelen, enerjinizi yükseltecek kişilerle bir araya gelerek bu süreci daha kolay geçirebilirsiniz. İçsel huzura erişebilmek için mental sağlığınıza iyi gelecek, sevdiğiniz şeylerle kendinize bir uğraş edinebilir ve odak noktanızı buraya yönlendirebilirsiniz. Bu süreç geçici unutmayın, en sağlıklı ve sakin bir şekilde, deneyimlerinizi analiz ederek olumlu yöne çekerseniz daha kolay atlatabilirsiniz. Huzur sizinle olsun!

İKİZİLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Aşk hayatınızın ve ikili ilişkilerin ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Dolunayın etkisiyle hali hazırda aldığınız kararları uygulamaya başlayacağınız bir hafta olacağından adım adım, planlama yaparak ilerleme yapmanızda fayda var. Aşk hayatınızda ise dengeler biraz şaşabilir. Geçmişten gelen bir aşk hikayeniz yeniden gündeme gelebilir ve aklınızı karıştırabilir. Hali hazırda bir ilişkiniz var ise bu durumu karşı tarafa yansıtabilir ve yok yere huzurluk çıkartabilirsiniz. Unutmayın Ex’ten Next olmaz. Sosyal çevrenizde, ikili diyaloglarınızda kendinizi birden bir tartışmanın ortasında bulabilir, aşağı çekilmek istenebilirsiniz. Kumpaslara ay sonuna dikkat! Asla oyunlara alet olmayın ve ortamda durmamaya çalışın. Eski deneyimlerinizi düşünerek yeniden bir analiz yapmak isteyebilirsiniz, artı ve eksi yönlerinizi düşünebilirsiniz. Bu doğrultuda da hayatınızda bir takım düzenlemeler getirebilirsiniz. Özellikle sağlık konusunda daha hassas hareket ederek sağlıklı bir yaşama geçmek, size zarar veren alışkanlıklardan kurtulmak ve tertemiz bir sayfa açmanız için tam zamanı. Güzel başlangıçlar sizinle olsun!

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Ev, aile ve yuva alanlarınızın ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Dolunayın etkisiyle iş hayatınız ve sorumluluklarınızla ilgili analizleri yaparak haftaya daha planlı bir başlangıç yapıyorsunuz. Aile içinde ya da yakın çevrenizde zorlu bir enerji söz konusu. Gereksiz tartışmalara çekilebilir, bir anda kendinizi savunurken bulabilirsiniz. Tepkisel hareketler kaçınmanızda fayda var. O yüzden bu hafta enerjinizi daha verimli yönde kullanmak adına evinizle ilgili ufak tefek dekorasyon değişikliği yapabilir, konfor alanınızı size huzur verecek şekilde düzenleyebilirsiniz. Gemiş tecrübelerinizden bir çıkarım yaparak ay ortasında yaşanacak güneş tutulmasını daha rahat atlatabilirsiniz. İlahi adalet devreye gireceği için dengeler bir anda değişebilir, farkına varın ve ona göre şimdiden gardınızı alın derim. Güzel enerjiler sizinle olsun!

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: İletişiminizin ve deneyimlerinizin ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Dolunayın etkisiyle hayatınıza etki eden insanların gerçek yüzünü görüp, bazı duyguları deneyimlediniz. Şimdi herkese ederi kadar değer verme zamanı geldi. Ancak bu hafta özellikle sözlerinize ekstra dikkat etmenizde fayda var. Sizi zor duruma düşürecek söz ve davranışlardan uzak durun. Bir konuda fikrininizi beyan ederken iki kere düşün ve empati kurarak ilerleyin. Yakın çevre, akraba ya da ikili ilişkilerinizde karşı tarafın yapacağı bir hareket ya da bir söz sizin gözünüzdeki değeri bir anda değiştirebilir. Herkese not vermeye başlayacağınız bir dönemdesiniz. Şimşekleri üzerinize çekmeden hareket etmeniz önem arz etmekte. Akışta kalacağınız bir hafta sizlerle olsun!

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Maddi konuların ve ailevi meselelerin ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Dolunayın etkisiyle yeteri kadar bütçe planlaması yapıp bu doğrultuda hareket etmeye çalıştınız. Aynı şekilde gereksiz harcamalardan uzak durarak, planlı ve programlı bir şekilde gelir düzeninizi ayarlamanızda fayda var. Ailenizle ilgili bir konu yeniden gündeme gelebilir ve canınız sıkılabilir. O yüzden kendinize bu hafta daha çok vakit ayırabilir, gelişiminize katkı sağlayacak işlerle uğraşabilirsiniz. Mental olarak yorgun olduğunuz için tartışmalardan uzak durmaya çalışın, o yöne çekilmemeye dikkat edin. Sağlığınıza ise daha çok dikkat etmeli, aldığınız kararları bir an önce uygulamalısınız. Aşk sizlerle olsun!

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: İlişkilerinizin ve geçmiş deneyimlerinizin ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Duygusal anlamda bir değişim sürecindesiniz. Hiç bir değişim kolay olmaz, sancılıdır. Özellikle dolunayın enerjisiyle birlikte geçmişinizden gelen ve kapanmayan yaraları yeniden tecrübe ettiniz. Bu enerji sizler bu hafta biraz yorabilir çünkü geçmiş bağınızın olduğu kişilerle bir takım anlaşmazlıklar, tartışmazlıklar söz konusu olabilir. Bu etkiye çekilmemeye çalışın ve size iyi gelen şeylerle meşgul olarak kafanızı dağıtmaya çalışın. Ayrıca tecrübelerinizden bir çıkarım yaparak ona göre ilerlerseniz en azından aynı hataya bir kere düşmeyip, enerjiyi olumlu yöne çevirerek farklı bir bakış açısıyla olaylara yaklaşabilirsiniz. En güzel ve hayrınıza olacak değişimler sizinle olsun!

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: İlişkilerinizin ve gündelik hayatınızın ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Dolunayın etkisiyle birlikte bu hafta oldukça gel-git yaşadınız. Kimi zaman geçmişe döndüğünüz, analiz yaptığınız kimi zaman kendinize kızıp ancak gene de bile bile kendinizi ateşe attığınız anları tekrar yaşadınız. Artık biraz daha dengeli ve sakin ilerlemenizde fayda var. Bu hafta özellikle gerginliklerden, negatif insanlardan ve ortamlardan kaçının. Kimseyle polemiğe girip bir şeyleri kanıtlamaya çalışmayın. Neler atlattınız bu zamana kadar da kimse sizi tam anlamıyla elde ettim diyemedim yine aynı akışta devam..Günlük hayatınızın yoğunluğunu biraz azaltabilmek adına yapmak istediklerinizi zamana yaymayı deneyin, sıkıştırmayın ve kendinizi strese sokmayın. Enide sonunda yapacaksınız siz de bunu biliyorsunuz. Kendinize biraz zaman verince yepyeni farkındalıklara sahip olabileceğinizi göreceksiniz. Akrep demek küllerinden doğmak demek, hadi sahne sizin.. Işığınız daim olsun!

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Aşk hayatınızın ve sosyal çevrenizin ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Dolunayın etkisiyle birlikte geçmiş aşklarınızı bir film gibi gözünüzün önünen geçirdiniz ve deneyimlediniz. Etkisi hali hazırda bu hafta da devam edeceğinden aşk her an kapınızı çalabilir ancak bu aşk çok tanıdık gelebilir sizlere dikkat! Ex’ten Next olmaz deyip geçmeli, enerjinizi karşınıza sosyal çevrenizde her an çıkabilecek yepyeni bir ilişkiye vermelisiniz. Yakın arkadaşlık ilişkilerinizde ve ideallerinizi gerçekleştirmek için atacağınız adımlarda bir takım sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Gergin bir enerjiye çekilmek istenebilir, bu sırada dostum dediğiniz insanların gerçek yüzlerini görebilir ve hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Negatif insanlardan uzak durarak, yapmak istediklerinize ve hedeflerinize kanalize olmanızda fayda var. Her şer de bir hayır vardır diyerek olaylara olumlu bir bakış açısıyla yaklaşmanız sizleri bir sıra daha öne götürecektir unutmayın. Hayat sizinle güzel!

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: İş hayatınızın ve ailevi konuların ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Dolunayın etkisi hali hazırda üzerinizdeyken ev ve ailenizle ilgili kapanmamış konularda bir takım deneyimler yaşadınız ve bu hafta da bu konularla sınanmaya devam ediyorsunuz. Sizin için önem arz eden tecrübe ettiğiniz her ne ise bundan ders çıkarmak ve kabul etmek. Sinirlenmek ya da fevri kararlar vermek yerine enerjinizi bu olayı nasıl olumlu duruma çevirerek fayda sağlayabilirsiniz ona bakmalısınız. İş hayatınız da ise yöneticilerinizle aranızda bir takım anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Kendinizi baskı altında ve daralmış hissedebilirsiniz. Ancak ay ortasında gerçekleşecek güneş tutulması itibariyle herkes dengeye geliyor olacak ve orta yolu bulmak için çabalayacak. Bu süreçte biraz sabır göstermenizde fayda var. Ay sonunda doğru eski enerjinize yeniden kavuşuyor ve kendinizi daha rahat hissediyor olacaksınız. Sizlere iyi gelen şeylerle meşgul olmanız, size huzur veren, mutluluk veren insanlarla bir araya gelerek etkinlikler yapmanız bu süreci daha kolay atlatmanıza yardımcı olabilir. Denge sizlerle olsun!

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: İlişkilerinizin ve iletişiminizin ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Dolunayın etkisiyle birlikte gergin bir enerjiyi geride bıraktınız ancak yine de sözlerinize ve tavırlarınıza bu hafta da dikkat etmeniz de fayda var halen yanlış anlaşılmalara oldukça müsaitsiniz. Deneyimlerinizi göz önüne alarak bu hafta olaylara biraz daha temkinli ve sakin yaklaşıyor olacaksınız. Sorunları konuşarak ve empati kurarak çözmeye çalışacaksınız. İletişiminiz önem kazanıyor olacak. Karşınıza beklemediğiniz bir anda ve ortamda yeni bir kişi çıkabilir, onunla birlikte yeni bir gelir kapısı açılabilir. Etrafınıza iyi bakıp, fırsatları değerlendirmenizde fayda var. Ayrıca bütçe planlaması yaparak ilerlerseniz uzun vadeli yatırımlar yapma imkanı da bulabilirsiniz. Özellikle mental sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Kendinize zaman ayırmaya, size iyi gelen aktiviteler yapmaya çalışın. Unutmayın siz çok değerlisiniz ve sağlığınız yerinde olursa ışığınız parlamaya devam eder!

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Maddi konuların ve ikili ilişkilerin ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Dolunayın etkisiyle özellikle hem aşk hem de arkadaşlık ilişkilerinizde oldukça sınandınız. Bu hafta yine insanları gerçek yüzünü görmeye devam edeceksiniz. Enerjinizi düşürmemeye ve negatif insanlardan uzak kalmaya çalışın. İletişiminiz akışta, potansiyelinizi kullanın. Parasal konularda temkinli ilerlemenizde fayda var. Gelir ve gider dengesini ayarlayarak, iyi bir bütçe planlaması yaparak ilerlemeniz sizlerin yararına olur. Bu dönemde gereksiz harcamalardan uzak durun ve uzun vadeli planlar yapabilmek için yeni gelir kapısı, yeni fırsatlar yakalamaya çalışın. Yüzünüzü güldürecek finansal gelişmeler devrede, gözlerinizi dört açın. İnanın sabrın sonu selamet, az kaldı dayanın. Akışta kalmaya çalışın. Unutmayın gülümsemek size çok yakışıyor! 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz