19.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 3, 2024
spot_img
spot_img

Dünya Lüks Spa hizmeti ödülü Malta’daki Türk işletmeye verildi!

4 Kasım 2022

Türkiye’de kurulan ve 22 yıldır Malta’da faaliyet gösteren Carisma Spa & Wellness, 16’ncı World Luxury Awards Dünya Lüks Spa hizmeti ödülünü kazandı. İşletme sahibi Mustafa Gülen 30 yıldır yüzde 99 müşteri memnuniyeti sağlayabilme başarısını gösteriyor.

Oteller, kaplıcalar, restoran ve seyahat kuruluşlarını ödüllendiren her yıl düzenlenen World Luxury Awards ödüllerinin 16’ncısı Antalya’da düzenlenen galada sahiplerine verildi.

Dünya standardlarında hizmet mükemmeliğine verilen ödüller ülke, bölge, kıta ve küresel olarak çevrimiçi halk oylamasıyla seçiliyor.

1990 yılında Türkiye’de kurulan ve 2010 yılında Malta’da faaliyete geçen Carisma Spa & Wellness dünyaca ünlü ödül töreninde Dünya Lüks Spa hizmeti ödülü ile ayrıldı. Malta’daki Türk işletmesi Carisma Spa’nın bu ödülünü işletme sahibi Mustafa Gülen ve eşi Bilgi Gökalp Gülen aldı.

300’den fazla misafirin dünyanın dört bir yanından Antalya’ya geldiği galada ödül alan Carisma Spa 22 yıldır Malta’da dünyanın her yerinden gelen konuklara güzellik ve sağlıklı yaşam uygulamaları sunuyor.

Carisma Spa, 50’den fazla beş yıldızlı otelde faaliyet göstererek misafirlerine bütünsel bir hizmet yelpazesi sunmasının yanı sıra büyüyen ekibini eğitmek için sürekli yatırım ve sağlık ve zindelik endüstrisindeki en son yeniliklere öncülük ediyor.

World Luxury Awards gibi dünyanın en prestijli ödülüne değer görülen Carisma Spa, 30 yılı aşkın bir süredir yüzde 99 müşteri memnuniyeti oranını korumasını başarmış bir şirket olarak öne çıkıyor.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz