24.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 19, 2024
spot_img
spot_img

Dükkan Sahibini Asit Atmakla Tehdit Eden Hırsız, Polis Tarafından Aranıyor

Malta’nın Msida bölgesinde yaşanan dehşet verici olay, Cuma akşamı yerel saatle 20:45 civarında meydana geldi. Polis yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, maskeli bir hırsızın hedefi olan bir dükkân sahibi, soygun esnasında hayatının tehlikede olduğu anlar yaşadı.

Soygun, Triq il-Makna Tas-Serrar’da bulunan bir dükkânda gerçekleşti. Polis, soyguncunun yüzünü maske, başını güneş gözlüğü ve şapka ile kapatan bir şekilde dükkâna girdiğini ifade etti. Hırsız, dükkana girdikten sonra içerde  bulunan 32 yaşındaki Hindistan vatandaşı kasiyere para verme talimatı verdi. Hırsızın dikkat çekici olan noktası, dükkan sahibini asit atmakla tehdit etmesiydi.

Olayın ardından hırsız, bir miktarda para ile kaçtı. Neyse ki, dükkân sahibi fiziksel olarak zarar görmedi.

Güvenlik güçleri olayla itinalı bir şekilde ilgilenmeye devam ediyor. Yargıç Victor Axiak, olayın etraflıca incelenmesi için soruşturmayı yürütüyor. Polis ekipleri ise delilleri toplamak ve soyguncuyu bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Msida halkı ise güvenlik endişesiyle sarsılmış durumda. Olayın ardından bölgede artan güvenlik önlemleri, insanların tedirginliğini bir nebze olsun hafifletmeye çalışıyor.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz