İçeriğe geç
5 Kasım 2026, Perşembe21° Malta, BulutluEuro/TL 56,26 yükseliş %0,10Dolar/TL 50,04 yükseliş %0,06Euro/Dolar 1,12Gram altın 6.636,17 TL yükseliş %1,55

Birkirkara soygunlarının şüphelisi gözaltına alındı!

Birkirkara soygunlarının şüphelisi gözaltına alındı!
Floriana polis merkezine götürülen şüphelinin sorgusunun sürdüğü ve en geç 48 saat içinde mahkemeye çıkarılması bekleniyor

24 Şubat 2023

Birkirkara’da yapılan üç ayrı hırsızlıkla ilgili soruşturmada polis güvenlik kamerası görüntülerinden hırsızlık şüphelisinin kimliğini tespit ederek gözaltına aldı.

Malta polisi geçtiğimiz günlerde Birkirkara’da satış noktalarında yapılan üç ayrı soygunla ilgili 37 yaşındaki bir şüpheliyi gözaltına aldı.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceledikten sonra soygun şüphelisinin tespit edildiği ve Hamrun ikametli şüphelinin evinde gözaltına alındığı bildirildi.

Floriana polis merkezine götürülen şüphelinin sorgusunun sürdüğü ve en geç 48 saat içinde mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

TVM

Reşit Şahin

Malta Haber, Malta'da yaşayan Türkler için Malta, Türkiye ve Avrupa'dan haberleri Türkçe aktarır. Bir hata görürseniz bize yazın.

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Günün Malta haberleri telefonunuzda

Malta Haber WhatsApp Kanalı'na katılın, önemli gelişmeleri ilk siz öğrenin.