29.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 17, 2024
spot_img
spot_img

ABD Başkanı Biden enflasyonu soran muhabire küfür etti!

25 Ocak 2022

ABD Başkanı Biden kendisine “Enflasyonun ara seçimler öncesinde siyasi bir sorumluluk olduğunu düşünüyor musunuz?” sorusunu soran gazeteci Peter Doocy’e küfretti.

ABD Başkanı Joe Biden, tüketicilerin yüksek fiyatlarla başa çıkmasına yardımcı düzenlemeleri yapmaya ve yasaları uygulamaya odaklanan Rekabet Konseyi toplantısının ardından Beyaz Saray’da gazetecilerle buluştu.

Basın toplantısında Fox News muhabiri Peter Doocy, ABD Başkanı’na ülkedeki enflasyonun son 40 yılın zirvesinde olduğunu belirterek “Enflasyonun ara seçimler öncesinde siyasi bir sorumluluk olduğunu düşünüyor musunuz?” diye sordu.

Biden da alaycı bir tavırla, “Enflasyon harika tabii, daha fazla enflasyon olsun” dedi ve Doocy’e ‘aptal’, diyip ardından da cinsiyetçi küfür etti.

Yaşananlara dair konuşan Doocy ise ‘Tepkim gecikti çünkü gördüğünüz gibi Beyaz Saray çalışanları o esnada bizi dışarı çıkarıyorlardı. Daha sonra birisi ‘Hey, başkanın senin hakkında dediğini duydun mu?’ dedi. Hayır dedim, ve ne dediğini sordum” diye konuştu.

Biden’ın muhabire “Aptal o.. ç.” şeklinde küfür ettiği ise kayıtlara yansıdı.

Öte yandan geçen hafta düzenlediği basın toplantısında Biden, Doocy’ye alaycı bir tavırla, “Bana her zaman en güzel soruları soruyorsun” demişti.

Gazete Karınca

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz