15.9 C
Malta
Pazartesi, Nisan 29, 2024
spot_img
spot_img

9 Mart 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

9 Mart Cumartesi gününden merhabalar! Kuzuların sessizliği gibi bir gün. Yaklaşan fırtınanın içinde miyiz, dışında mıyız, fırtına çoktan başladı mı; gibi felsefi sorularla uğraşabilir, yine de bir cevap bulamayabiliriz. Empati yeteneğimiz hayli yüksek seyrettiğinden kendi duygularımızı mı yaşıyoruz, yoksa başkalarınınkileri mi yansıtıyoruz ikilemine düşebiliriz.

Yılın en arızalı günlerinden bir tanesi Memlekette sanat dünyasının fazla idealist söylevler benimsemesine, ilaç/alkol zehirlenmesi gibi haberlerin gün yüzüne çıkmasına, çocuklara yönelik güvenlik tedbirlerinde zafiyet gözlemlenmesine, trafik magandalarının can yakmasına, daha dün Kadınlar Günü değilmişçesine kalp kırıcı haberler duymamıza yönelik bir enerji barındırıyor. Malta’da ise plan ve projelerin beklenen fon ve sponsor arayışını bulamaması sebebiyle iptal edilmesi söz konusu olabilir. Ayrıca Malta’nın uluslararası platformda kendini daha çok gösterebilmek, hakkının yenildiğinin düşünülmesi sebebiyle agresif bir tutum sergilemek gibi davranışlar takındığını görebiliriz.

Koç burçları arkadaşlarına verdikleri borcun geri dönüşünü alamayacaklarını anladıkları, Boğa burçları ise kariyerinin aslında ona hiç uymadığını acı deneyimlerle anlayacak gibi görünüyorlar. İkizler burçları bugüne kadar doğru sandığı bilgilerin aslında koca bir boşluk olduğu gerçeğini kabullenmekte zorlanabilirken Yengeç burçları ise kredilere gelen yapılandırmalar yüzünden hesap defterlerini tekrar gözden geçirmek durumunda kalabilir. Aslan burçları göz diktiği unvanı en haz etmediği kişiye kaptırabilirken Başak burçları muhasebecisiyle sıkıntılar yaşayabilir ya da bir kitaba kendini kaptırdığı için bel/boyun rahatsızlıkları deneyimleyebilir. Terazi burçları spor yapacağım derken kendini ağır sakatlama potansiyeline sahip burçlarımızdan bir tanesiyken Akrep burçları uzun zamandır canını sıkan ilişkilerine bugün bir dur diyebilir. Yay burçları yanlış imzalar atmaya, sözleşmeleri ve yazışmaları kaybetmeye, durduk yere hortlayan farenjit yüzünden önemli bir sunumu gözden çıkarmaya yatkın bir gün geçiriyor. Oğlak burçları sevgiliye yedirdikleri paraların ekstresini aldıklarında beni hatırlarlar. Kova burçları evde uçan sinekle bile kavga edebilecek kadar gergin bir enerji içinde olduğundan tansiyonunu oynatabilirken Balık burçları ise kendisine söylenen yalanlardan bir bir haberdar olacak, kolonyayı hazır tutsun.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz