17.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 10, 2024
spot_img
spot_img

6 Ekim Cuma 2023, günlük burç etkileri

6 Ekim Cuma gününden herkese merhaba.

Ay Yengeç burcunda seyrine devam ediyor.

Ay Güneş kare açısının rekabete yönelik enerjisi gün boyu etkili olacak. Eş, baba, patron, karşı cins veya otorite figürleri ile gerginlikler yaşanmamıza sebep olabilir. Kendi içinizdeki duygu ve düşünceleriniz arasında çatışma ve stres yaratabilir, egonuz ile duygularınız arasında kalabilirsiniz.

17:00 itibariyle gerçekleşecek olan Ay Jüpiter sekstil açısı akşam saatlerimizi güzelleştiriyor. Özelikle para , huzur ve güven duygusu ile ilgili dileklerde bulunabilirsiniz ayrıca dua, meditasyon çalışmaları için şahane bir zaman dilimi. Ayrıca kendimizi hem güçlü hem de özel hissedeceğimiz bu saatlerde başlattığımız işlerde daha etkili olabiliriz. Önemli işlerimizi bu saatlerde gerçekleştirebiliriz.

Ay Kiron karesinin etkili olduğu gece saatleri özellikle sağlığımıza ekstra dikkat etmemiz gerekiyor. Hem duygusal hem fiziksel yaralanmalara dikkat! 

Numerolojik olarak günün sayısı: 5

Rengi: Gök Mavi ve 5. Çakra aktiftir.

Bu rengi üzerinizde veya çevrenizde bulundurabilirsiniz. Aksesuar olarak, kıyafet, takı veya üzerinizde tutabileceğiniz herhangi bir şey olarak kullanabilirsiniz.

Bolluk ve bereket bizlerle olsun.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz