19.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 17, 2024
spot_img
spot_img

6 Ağustos Pazar 2023, günlük burç etkileri

6 Ağustos Pazar gününden herkese merhabalar.

Ay Koç burcunda seyrine devam ediyor.

Sabaha Ay Güneş üçgen açısının olumlu enerjisiyle başlıyoruz. Kendimizi iyi hissedeceğimiz saatler. Şanslı ve verimli enerjiler devrede olacak, eril ve dişil enerjiler uyum içerisinde. Özgüvenimiz tam ve yerinde. Kadın ve Erkek figürleri arasında denge ,uyum ve ahenk mevcut. Hem duygularımız hem irademiz birlikte hareket edebileceğiz. Önem verdiğimiz kişilerle bir araya gelebiliriz.

Ay Kiron kavuşumunun etkili olduğu öğle  saatleri özellikle sağlığımıza ekstra dikkat etmemiz gerekiyor. Hem duygusal hem fiziksel yaralanmalara dikkat!

Ay Venüs üçgen açısının etkili olduğu gece saatleri ilişkilerin yoğun bir şekilde yaşanacağı küskünlerin barışacağı zamanlar. Sanatsal etkinlikler, estetik ve güzellik konuları, dekorasyon, giyim ve ilişkiler konusunda güzel saatler. Ayrıca aşk enerjisini tetikleyecek , sevgi alışverişinin aktif olduğu duygusal romantik saatler. Uyum içindeyiz.

Numerolojik olarak günün sayısı: 3

Rengi: Sarı ve 3. Çakra aktiftir.

Bu rengi üzerinizde veya çevrenizde bulundurabilirsiniz. Aksesuar olarak, kıyafet, takı veya üzerinizde tutabileceğiniz herhangi bir şey olarak kullanabilirsiniz.

Bolluk ve bereket bizlerle olsun.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz