20.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 20, 2024
spot_img
spot_img

3 Ekim Salı 2023, günlük burç etkileri

3 Ekim Salı gününden herkese merhabalar.

Ay İkizler burcunda seyrine devam ediyor.

Ay Satürn karesinin etkili olduğu sabah saatleri bize gerginlik, baskı ve daralma hissi verebilir. Gecikmeler ve engeller söz konusu. Kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Sorumluluklarımız üzerime gelebilir bunalmış hissedebiliriz. İletişim zorlu!

Gün boyu etkili Merkür Plüton üçgen açısı ile kendimizi gösterebilir, ön plana çıkarabilir, önemli konuşmaları ve yazışmaları  ve başvuruları yapabiliriz. Ancak yine de sabah saatleri iletişime dikkat. Öğle ve sonrası açısından kullanmakta fayda var.

Akşam saatlerine Ay Güneş üçgen açısının olumlu enerjisiyle devam ediyoruz. Kendimizi iyi hissedeceğimiz saatler. Şanslı ve verimli enerjiler devrede olacak, eril ve dişil enerjiler uyum içerisinde. Özgüvenimiz tam ve yerinde. Kadın ve Erkek figürleri arasında denge ,uyum ve ahenk mevcut. Hem duygularımız hem irademiz birlikte hareket edebileceğiz. Önem verdiğimiz kişilerle bir araya gelebiliriz.

Numerolojik olarak günün sayısı: 2

Rengi: Turuncu ve 2. Çakra aktiftir.

Bu rengi üzerinizde veya çevrenizde bulundurabilirsiniz. Aksesuar olarak, kıyafet, takı veya üzerinizde tutabileceğiniz herhangi bir şey olarak kullanabilirsiniz.

Bolluk ve bereket bizlerle olsun.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz