17.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 9, 2024
spot_img
spot_img

22 Mart 2024, Cuma, Günlük Burç Yorumları

22 Mart Cuma gününden merhabalar! Sabaha hayli güç tutkunu, hırslı, acımasız başlasak da öğlene kalmadan olaylara daha pragmatik yaklaşasımız, inat enerjisinden çıkar enerjisine evrileceğimiz bir gökyüzü altındayız. Hayli bereketsiz bir gün içerisinde olduğumuz için kendinizi değersiz hissederseniz geçici olduğunu bilin ve takılmayın.

Bugün memlekette halkı kimse tutamaz. Hayli gergin, enerji yüklü bir hava hakim. Özellikle Avrupa’da cereyan eden tarım eylemlerinin yansımalarını işitebiliriz. Hayli beklenmedik sözlere, çıkışmalara, “bir konuşsam var ya”cı ifadelerle karşılaşabiliriz. Malta’da ise bugün hayli arızalı ancak ucuz atlatılan enerjiler söz konusu. Özellikle yabancılara karşı yoğun bir nefret söylemi bir kere daha gözlemlenebilir. Köklü yönetmelik değişiklikleri gelebilir. Eski anlaşmalar gündem olabilir.

Koç burçları günü angarya işlerle uğraşamayacak kadar havalı olduklarını düşünerek başlasalar da ilerleyen saatlerde başka iş kitlemesinler diye basit angaryaları mantıklı bulmaya başlayacak. Boğa burçları ne kadar romantik ve yaratıcı olduğu hakkında kendilerini överken hayallerini gerçekleştirmenin enerji istediğini görünce tembelliği makul bulacak. İkizler burçları kısa seyahatlere çıkma heyecanı yaşamak isterken evin daha cazip geldiğini görecek. Yengeç burçları yemek konusunda kendini geliştirmek isterken bir atölyeye kaydolma konusuyla ciddi düşünmeye başlayacak. Aslan burçları kendilerini öveyim derken maaş için çalıştığını anlayarak susacak. Başak burçları rüyalarının ne kadar özel olduğunu anlatmak isterken vesveseye düşüp doktor arayışına girebilir. Terazi burçları sosyal çevresiyle övünmek için can atarken yalnız kalmak için gün saydığını fark edecek. Akrep burçları unvanın getirdiği primleri toplamak üzereyken ekip arkadaşları olmasaydı buralara asla gelemeyeceğini anlayacak. Yay burçları ortamlarda seyyah ve bohem görünse de her spontan gezinin arkasında ne detaylı çalışma olduğunu kimselere anlatamayacak. Oğlak burçları spekülatif piyasalarla kafayı bozsa da ufak tefek ameliyatlar için bile ucuz şehir aradığını herkesten saklamaya devam ediyor. Kova burçları partnerinin kendisine ne kadar yakıştığıyla övünürken onu böyle süslemenin masraflarını kimselere söyleyemiyor. Balık burçları ise günlük angaryaları nasıl kolaylıkla hallettiğiyle övünmek isterken tüm primleri eşine kaptıracak gibi görünüyor.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz