29.9 C
Malta
Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img
spot_img

20 Şubat 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

20 Şubat Salı gününden merhabalar! Otoriter ve sürü lideri pozisyonumuz dolayısıyla üstlendiğimiz sorumluluklar ile övünebileceğimiz bir gündeyiz. Ayrıca şansı da beraberinde taşıyan bir gün olduğundan ağzınızdan çıkan iyi dilekler kabul olabilir. Anneniz ve anne gibi gördüklerinizden haberler alabileceğiniz gibi başta köpek olmak üzere hayvan sevmek, beslemek, onların bakımı için bağışta bulunmak faydalı olacaktır. İştah artışı yüzünden başınız ağrıyabilir biraz, bunun yanı sıra eğer alerjiniz yoksa ıhlamur içiniz.

Memlekette bilhassa dolaylı yoldan ekonomiye işaret eden iyimser bir havanın esmesi beklenebilirken Malta’da ise yeni turizm dönemi için ülke imajını öne çıkaracak reklam politikaları için çalışmalar başlayacak gibi görünüyor.

Koç burçları bugün annesiyle arayı bozmaya yatkınlar. Yok yere kalp kırmasınlar. Boğa burçları yönetilemeyen apartman yüzünden sinirlenip yönetici olmaya niyetlenebilecekleri bir gün geçiriyorlar İkizler burçları ise evdeki hesabın çarşıya uymayacağını görünce üzülmesinler, Yengeç burçları ise kariyerden gelebilecek mobingler yüzünden kendilerini değersiz hissetmesinler. Aslan burçları beklenmedik bir vergi borcu yüzünden tatsız bir gün geçirebilirken Başak burçları sağlıklı yaşam konusunda yeni açılımlar yönelip evi ilaçla doldurabilir. Terazi burçları partnerleri ve kariyerleri arasında çatışmalı bir gel git yaşarlarken Akrep burçları fanatizme kaçmadıkları sürece aslında araştırmacı kimliklerinin ekmeğini yiyebilirler. Yay burçları aradıklarını bulamayacakları bir ilişkinin içinde heder olmasınlar lütfen, Oğlak burçları ise partneriyle ev meseleleri yüzünden arası açılabilecek burçlar arasında. Kova burçları mavi boncuk gibi dağıttığı sözler yüzünden türlü türlü angaryaya koşarken Balık burçları ise maddiyata bağlamakta zorlanabileceği ilham dolu bir gün geçirecek.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz