18.9 C
Malta
Salı, Mayıs 14, 2024
spot_img
spot_img

20 Mart 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

20 Mart Çarşamba gününden merhabalar! Hoş geldin bahar! Bugün kendimizi milli meselelerde pek bir gururlu, pek bir mağrur bulabilir; ailevi bazı konuları onur meselesi haline getirebiliriz. Uykudan uyanış mayışıklığını atlatmış küçük çocuklar gibi enerjiğiz, hareketliyiz ve neşeliyiz bugün.

Memlekette baharın da gelişi ile sanat camiasının, festivallerin, konserlerin, tiyatro gösterilerinin hareketlendiğini görebiliriz. Gün boyunca maddi meseleler ise halkın dilinden düşmeyeceğe benziyor. Öte yandan Malta’da ise eğlence sektörü ve çocuklar konusu gündemimizde olacak.

Koç burçları bugün kendilerini hayli gururlu hissederlerken Boğa burçları evdeki otoritelerini ele almak için sinsi planlar yapabilirler. İkizler burçları herkese şakayla karışık bir üslupla laf sokma derdine düşmüş, Yengeç burçları ise ortamlarda caka satmak için marka alışverişlere maaşı gömmüş. Aslan burçları zaten günün assolisti, ortamlarda yelelerini savura savura geziniyor. Başak burçları ise kimseye gösteremese de kendi içinde övünüp şarkılar söylüyor. Terazi burçları ortamların aranan elemanı olmuş, onlar olmadığında kimsenin neşesi kalmıyor. Akrep burçları ise unvanının hakkını verircesine önüne gelen tüm krizleri bertaraf ediyor. Yay burçları günün en hareketli burçları, Speedy Gonzales’ten bile hızlılar bugün. Oğlak burçları ise gayrimenkul yatırımlarını nasıl geliştireceğinin derdinde. Yahu cümle Zodyak eğlence peşinde sen hâlâ yarını düşün Oğlak! Kova burçları bugün eşleri ne derse onu yapsın yoksa ego savaşı çıkabilir, Balık burçları ise üstüne yük olan gezegen aleminden yavaş yavaş kurtulmaya başladığı için hasar tespiti yaptırmak adına bir doktora görünebilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz