17.9 C
Malta
Cumartesi, Nisan 27, 2024
spot_img
spot_img

20 bin kullanıcılı Revolut 12 yeni kripto para ekledi!

2 Kasım 2022

Kripto para endüstrisinin en çok kullanılan uygulamalarından biri olan Revoult; BLZ, BOND, FIDA, GMT, GODS, GST, LPT, MINA, RAD, RNDR, SUPER, UNFI olmak üzere 12 yeni token’ı sistemine ekledi. Böylece Birleşik Krallık ve Avrupa Ekonomik Bölgesindeki kullanıcılar için alınıp satılabilecek toplam kripto para sayısı yaklaşık 100’e ulaştı.

Kendisini “dijital bankacılık alternatifi” olarak nitelendiren Revolut, tüm bu token’ların günlük kart alışverişlerinde de kullanılabileceğini belirtiyor. Daha ötesinde kullanıcılar, İngiltere ve İsviçre’de kullanılabilen kartlar için yakında %1 geri ödeme özelliğinden de yararlanabilecekler.

Dahası, Londra merkezli şirket, Temmuz ayında başlatılan ve sadece bir ay içerisinde bir milyon kullanıcıya ulaşan “Öğren ve Kazan” eğitimlerine 1INCH ile yeni bir kripto para ekledi.

Revolut yöneticisi Emil Urmanshin, “Bu yıl Revolut’ta yalnızca kripto paraların sayısını 100’e çıkarmakla kalmadık, ayrıca milyonlarca müşterimiz tarafından beğeniyle kullanılan ‘Kripto Kazan ve Öğren’ eğitimlerini devreye aldık. Şimdi, kripto paraları günlük alışverişte harcamaları için kripto özellikli kartları kullanmalarını teşvik ederek kriptoyu daha da yaygın hale getiriyoruz.” dedi.

Öğren ve Kazan kursları, Revolut’ta kriptoya yeni başlayan kullanıcıların yüzde 64’ü ile teknik kripto terimlerini daha geniş bir kitle için daha anlaşılabilir hale getirme konusundaki konumunu sağlamlaştırdı.

Testi geçenlere ödül veriliyor

Yeni kurs, İngiltere ve Avrupa bölgesindeki Revolut müşterilerine popüler merkeziyetsiz borsa olan 1inch için sunuluyor. Kolay kursları tamamlayıp basit testleri geçenler 1INCH ve DOT token’larında 10 sterlin ya da 10 euroya kadar bonus kazanma şansı elde edecek. Bu yeni 1inch kursu, halihazırda milyonlarca Revolut kullanıcısı tarafından “Crypto Basics” ve “Polkadot” üzerine tamamlanan önceki kurslara ek olarak veriliyor.

Bir müşterinin bir dersi tamamladıktan sonra alabileceği ödül, her derse başlamadan önce Revolut uygulamasında kullanıcının yerel para biriminde (GBP veya EUR gibi) gösterilecek. Bir token olarak verilecek olan ödül yalnızca sınavı tamamladıktan sonra kullanıcının Revolut kripto bakiyesine eklenecek.

Öğren ve Kazan kursları çoğunlukla 18-34 yaş grubunun ilgisini çekiyor. Kursları tamamlayan ve ödülleri kazanan toplam kripto tutkunlarının neredeyse üçte ikisi bu yaş kategorilerine giriyor.

Mine Üçgün’e ait bu yazı uzmancoin.com adresinden alınmıştır.

Uzmancoin

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz