17.9 C
Malta
Çarşamba, Mayıs 15, 2024
spot_img
spot_img

13 Nisan 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

13 Nisan Cumartesi gününden merhabalar! Sinsilerin kabak gibi ortaya çıkacağı, nifakçıların görünür olacağı gündeyiz. Bugünkü sohbetler çoğunlukla kim kimin üstüne basabilir şeklinde tezahür edecektir.

Memlekette akraba kavgalarının tatsız şekilde sonuçlandığını, arabozan yengenin/eltinin/görümcenin aile eşrafını doldurduğunu duyabiliriz. Malta’da ise havai fişek sevdasından kaynaklı zararlar duyabiliriz. Ülkede sol kesimin kuvvetlendiğine dair görüşler yükselebilir.

Koç burçları kardeşlerinin örtbas ettikleri yalanları daha fazla idare edemeyecekler, Boğa burçları ise eşe dosta dağıttığı bayram harçlığının cebinde delik açtığına şahit olacaklar. İkizler burçları bugün ne giyerse çok yakışıyor bak, nazara gelebilirler. Yengeç burçları ise arkasından konuşanları avlayabileceği bir günde. Aslan burçları arkadaşları ile muhabbetini yeniden değerlendirmek durumunda kalabilirken Başak burçları bugün evleneceği kişiyle tanışabilir. Terazi burçları gezip gördüğü yerleri anlatırken keyiflenecek, Akrep burçları ise krediler vasıtasıyla yaptığı yatırımların bereketlenmesinden memnun görünüyor. Yay burçları iş ortakları ile arlarındaki ilişkiyi yeniden değerlendirmenin gerekli olduğunun artık farkındayken Oğlak burçları hafta sonu temizliği ve bayram sonrası ev toparlaması yüzünden el kol ağrısı çekebilir. Kova burçları çocuklarının yetişmesi gereken ödevleri olduğunu konu komşudan öğrenip sinirlerini yıpratabilirken Balık burçları ise yatırım yapmadan önce güvenilir kaynaklardan bilgi aldığından emin olmalı. Dolduruşa gelmeye pek müsaitler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz