22.9 C
Malta
Çarşamba, Mayıs 15, 2024
spot_img
spot_img

12 Nisan 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

12 Nisan Cuma gününden merhabalar! Dilinizin ucuna gelen pembe beyaz yeşil kırmızı mor fark etmeksizin tüm yalanları yutun. Yoksa başınız belaya girebilir. Bugün kuşları beslemek, onlarla konuşmak, sohbet etmek iyi gelebilir.

Memlekette bayram arifesinde çıkılan yolculukla ilişkin haberlerin çok azı ucuz atatılabilecekmiş gibi görünüyor. Bu nedenle yolda derede temkinli olmanızı tavsiye ederim. Malta’da ise kavgacı, tartışmacı bir hava hakim. Sivil toplum kuruluşlarının sesleri yükselebilir. İnanç krizleri çıkabilir. Bunların yanı sıra ister memleket ister Malta olsun, göçmenlerle alakalı üzücü haberler alabiliriz. Sığınmacıların kapıdan çevrildiklerini duyabiliriz.

Koç burçları çenesine bilhassa dikkat etmesi gereken, diline bilhassa hakim olması gereken burçların arasında gelirken Boğa burçları ise özellikle geliri konusunda ketum olmayı bugün düstur edinmeli. İkizler burçları hayatlarını yaşayış tarzları üstünden eleştiriye maruz kalabilecekleri için insanları memnun etmek adına yuvarlak cümleler kurmaktan kaçınmalılar. Yengeç burçları içlerine doğanları açık açık söylesinler, onu bunu kırmamak adına kendilerini harap edecekler. Aslan burçları planlarının gerçekleştirilebilme olasılığı konusunda maval okumadıkları sürecek güzel projelere imza atabilirler. Başak burçları patronları memnun olsun diye gereksiz güzellemelere girmesinler, kendi başlarını yakarlar. Terazi burçları gezip gördükleri yerleri reklam olarak değil de gerçek bir değerlendirme ile aktarmayı tercih etsinler. Akrep burçları eşlerinin geliri üstünden gelen konularda ketum kalmayı tercih etsinler, bir de vergi sorunları ile yüzleşebilirler, haberleri olsun. Yay burçları partnerlerinin gönlünü almak için samimi olmadıkları cümleler kurmaktan çekinmeli, Oğlak burçları ise sağlık konusunda yersiz evhamlarını sırf telkin edilmek istediği için ortalığa saçmayı bırakmalı. Kova burçları flörtleştiği kişilere kendilerini Brad Pitt gibi gösterme uğraşlarından vazgeçsinler, pişman olabilirler. Balık burçları ise atalarının ne kadar şahane, ne kadar muhteşem, nasıl da saraylı olduğu hakkında maval okumasınlar, zira sıradan insanlar olduklarını kendileri de biliyorlar.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz